Horoscop: 26 noiembrie 2014

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 07:25
3706 citiri
Horoscop: 26 noiembrie 2014

Sagetator

In prima parte a zilei nu se anunta nimic deosebit, dar in cea de-a doua vor avea loc chestiuni importante, mai ales pentru cei care se concentreaza asupra carierei in perioada asta.

Capricorn

Nici ca ai putea sa ai o zi mai buna de atat. Dupa ce marti ai avut parte de o reusita iesita din comun, astazi continui in acelasi fel. Seara trebuie neaparat sa sarbatoresti.

Varsator

Intri in contact cu oameni care se invart in cercuri inalte si te simti foarte important. Iti place postura aceasta si vrei sa repeti cat mai curand experienta.

Pesti

Trebuie sa respecti intocmai legea si regulile pentru a nu fi tentat sa faci ceva ce ar putea sa te duca intr-un punct critic. Nu asculta sfaturile unor oameni care nu prezinta incredere.

Berbec

Rutina zilnica iti da batai de cap. Te-ai saturat sa faci tot timpul acelasi lucru si simti nevoia de mai multa sare si piper in viata ta. Un prieten iti ofera solutia ideala.

Taur

Nu pierde timpul, circumstantele sunt de partea ta. Bate fierul cat e cald daca vrei ca lucrurile sa evolueze in avantajul tau. Soarele si Luna se ocupa de asta.

Gemeni

Lenea pune stapanire pe tine si nu te poti mobiliza deloc. Esti constient ca la birou te asteapta o multime de treburi, dar tu refuzi sa te mobilizezi.

Rac

O zi buna pentru o excursie sau o mica drumetie. Te pregatesti foarte repede, discuti cu partenerul de viata si plecati cat mai repede sa va bucurati de cateva ore de liniste departe de aglomeratia din oras.

Leu

Un moment bun pentru cumparaturi. Dispui de o suma destul de maricica si intentionezi sa iti satisfaci un capriciu. Totusi, nu exagera daca este vorba despre ceva alimentar.

Fecioara

Reglezi anumite probleme cu un apropiat. De multa vreme aveai de gand sa faci asta, dar nu s-a ivit ocazia. Acum lucrurile vor fi mult mai clare.

Balanta

Nu te astepta la o atmosfera calma si la ceva echilibrat, deoarece se anunta haos in jurul tau. Pluto iti va oferi taria si puterea de a trece cu bine peste tot.

Scorpion

Esti foarte meticulos si critici tot ceea ce vezi. Cei din jur trebuie sa se fereasca de tine, pentru ca nu esti intr-o forma foarte buna. Abia dupa-amiaza o sa te relaxezi si o sa iti revina zambetul pe buze.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 26 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic