Horoscop: 26 octombrie

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 07:10
6030 citiri
Horoscop: 26 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Primesti o veste atat de buna incat cu greu o sa iti tii in frau lacrimile. Exprima-te liber si bucura-te in voie, pentru ca astfel de ocazii nu sunt foarte dese.

Sagetator

Planul facut pentru astazi se schimba in ultima clipa. Aveai un as in maneca si acum te hotarasti sa il folosesti cu incredere.

Capricorn

Esti foarte optimist si aceasta atitudine o sa te faca sa fii remarcat de unul dintre superiori. Acestia iti cer sa te ocupi de un proiect pentru care este nevoie de un astfel de om.

Varsator

Nu lasa sansele sa treaca pe langa tine, doar pentru ca nu ai timp sa te ocupi de ceva imediat. Seteaza-ti prioritatile si o sa vezi atunci in ce ordine trebuie sa incepi treaba.

Pesti

Partenerul de viata este foarte implicat in ceva ce face pentru casa voastra. Esti mandru de el si vrei sa ii urmezi exemplul.

Berbec

Abia te poti concentra asupra a ceea ce ai de facut, pentru ca telefonul iti suna incontinuu. Ai fost implicat fara voia ta intr-un conflict si acum esti chemat sa oferi explicatii.

Taur

Esti pus in fata unei alegeri importante. Nu lua nicio hotarare inainte sa te asiguri ca acesta este drumul pe care vrei sa il urmezi. Seara o sa fii nevoit sa lupti cu ideile preconcepute ale unui amic.

Gemeni

Pe umerii tai atarna o responsabilitate foarte mare. Nu te plange de volumul de munca, ci apreciaza increderea pe care o are in tine superiorul tau.

Rac

Iti stabilesti bugetul pentru o calatorie sau o deplasare si trebuie sa fii foarte atent, pentru ca pot sa apara cheltuieli in plus. Asigura-te ca ai un fond de urgenta.

Leu

Totul merge conform planurilor astazi. Trebuie doar sa ai grija ca te aglomerezi si o sa te epuizezi. Seara ar fi bine sa nu iesi in oras, ci sa stai acasa si sa te relaxezi.

Fecioara

Faci o intelegere cu un prieten sa impartiti din sarcinile care iti fusesera delegate tie. Acesta este incantat si se simte implicat in activitatile grupului.

Balanta

In familie se intampla lucruri importante si care te vor bucura. Cineva te anunta ca o sa i se mareasca familia si ai foarte mari emotii.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 26 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic