Horoscop: 26 octombrie 2017

Joi, 26 Octombrie 2017, ora 07:18
6144 citiri
Horoscop: 26 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Iti este dificil sa te integrezi intr-un grup, dar se va dovedi a fi un lucru bun, pentru ca acei oameni reprezinta exact genul de care trebuie sa te feresti. O sa le multumesti astrelor mai tarziu.

Sagetator

Iti place sa stai in preajma oamenilor, dar uneori ai tendinta de a fi foarte critic, iar cineva iti reproseaza asta. Ca o forma de autoaparare simti nevoia sa fugi. Rezolva acest conflict matur si confrunta-te cu adevarul.

Capricorn

Incepi sa vezi un prieten intr-o lumina noua. Poate fi ceva frumos, dar inainte de a mai face un pas incearca sa cunosti foarte bine persoana respectiva, pentru ca e posibil sa nu gandesti obiectiv.

Varsator

Te indoiesti ca planurile pentru viitor facute acum ceva timp iti mai reprezinta interesele din prezent si incepi sa le schimbi usor, usor. O sa fii chiar si tu uimit de felul in care te-ai maturizat.

Pesti

Te gandesti la numeroase lucruri in acelasi timp, incerci sa faci prea multe intr-un timp scurt. Esti la un pas de a claca. Fa-ti putina ordine in viata si in minte.

Berbec

O intalnire romantica mult asteptata va avea loc acum. Esti foarte emotionat, pentru ca ai planuit-o de multa vreme. Dar nu este o perioada buna pentru a lua decizii definitive.

Taur

Un hobby descoperit de curand ajunge sa iti ocupe foarte mult timp, iar cei dragi ajung sa se simta abandonati. Incearca sa aduci un echilibru in viata ta.

Gemeni

Un apropiat are sentimente confuze. Intr-un moment lasa sa se vada o latura a sa sensibila si in clipa urmatoare se transforma intr-o stana de piatra. Nu esti sigur pe ceea ce se intampla. Cel mai bine este sa ii oferi lui timp.

Rac

Ai un talent pe care nu l-ai exploatat, dar ceea ce se intampla acum o sa te determine sa incerci. Esti foarte inspirat si ceea ce o sa creezi este unic, chiar daca nu la inceput. Trebuie sa ai rabdare.

Leu

Unii membri ai familiei vor sa faca niste schimbari prin casa, dar nu reusiti sa ajungeti la un numitor comun prea curand. Seara o sa ai parte de o surpriza din partea unei persoane dragi.

Fecioara

Reusesti sa te indepartezi de o persoana care era toxica pentru tine, poate fi vorba chiar despre o ruda. Este important sa clarifici la timp micile neintelegeri pentru a nu te mai intoarce din drum. Seara vei simti o stare de bine, de eliberare.

Balanta

Obiectivul tau nu corespunde cu al unui amic alaturi de care voiai sa pornesti la drum. Cel mai bine ar fi sa discutati aceste neintelegeri, pentru a nu va incurca unul pe altul.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 26 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic