Horoscop: 26 septembrie 2017

Marti, 26 Septembrie 2017, ora 07:06
6542 citiri
Horoscop: 26 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Creativitatea ta iese la inaintare. Faci ceva ce va uimi pe toata lumea. Interesul lor brusc pentru tine te impresioneaza. Accepti laudele, dar esti si sceptic cu privire la unele persoane.

Scorpion

Suna telefonul incontinuu, de parca ar fi ziua ta, dar nu este. O sa fii aglomerat si epuizat la sfarsitul zilei. Ar trebui sa pui la punct o seara romantica pe care sa o petreci in compania celui drag.

Sagetator

Esti foarte bucuros. Multi te vor intreba ce se intampla cu tine de esti atat de fericit, dar nu vrei sa divulgi secretul pana cand nu devine ceva 100% sigur.

Capricorn

Mai multe persoane iti cer sa le povestesti ceva, insa refuzi sa o faci. Crezi ca o sa iti aduca ghinion daca spui dinainte ce vrei sa faci.

Varsator

Ai foarte multe de facut si oamenii iti cer tot felul de favoruri. Te simti folosit. Lasa totul si ocupa-te putin de treburile tale.

Pesti

Ai multa treaba la birou. Dupa ce o sa pui totul la punct, te gandesti serios sa faci ceva special pentru persoana draga din viata ta.

Berbec

De multe ori esti foarte preocupat de viata celor din jur. Este apreciabil devotamentul tau fata de ei, dar acum este cazul sa te concentrezi pe tine. Nu iti neglija dorintele si nevoile.

Taur

Cu greu reusesti sa te dai jos din pat si sa te mobilizezi. Te asteapta o zi insemnata la birou. Daca te afli in cautarea iubirii, nu ignora semnele pe care le primesti in aceasta zi.

Gemeni

Ziua ce urmeaza trebuie sa fie una aparte. Ti-ai propus sa faci niste lucruri cu care ai ramas in urma. Ai neglijat foarte mult timp activitatile casnice.

Rac

Te superi ca nu ai timp sa te ocupi de ceva cu adevarat important. Daca ai putea cumpara niste timp, ai face-o, dar nu ai cum. Dar in schimb ai putea sa accepti ajutorul cuiva care se ofera.

Leu

Cei din jur apeleaza la sfaturile tale, lucru care iti ofera o incredere aparte in propria persoana. Dezvolti o relatie de prietenie cu cineva ce va deveni un prieten foarte bun.

Fecioara

Afacerea in care ai investit acum cateva luni incepe sa isi arate roadele si te bucuri foarte mult. Multi prieteni incearca sa ia legatura cu tine si fiecare vrea sa va intalniti in aceasta seara. O sa ai probleme in a te imparti intre toti.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 26 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic