Horoscop: 27-28 ianuarie 2018

Duminica, 28 Ianuarie 2018, ora 07:50
7955 citiri
Horoscop: 27-28 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Simte-te liber sa investesti timp si chiar bani in ceva ce te face sa te simti bine. Chiar daca cei din jur nu iti impartasesc ideile, gandeste-te mai mult la tine.

Pesti

Mare atentie la alimentatie, pentru ca esti tentat sa exagerezi cu ceva si s-ar putea ca planurile sa iti fie date peste cap. Stai departe si de oamenii despre care stii ca iti transmit energii negative.

Berbec

Ai chef sa calatoresti si un prieten bun se ofera sa te insoteasca. O sa discutati intens despre destinatie, dar pana la urma o sa va hotarati chiar daca va fi foarte dificil. Se anunta doua zile de voie buna.

Taur

Este momentul sa lasi deoparte anumite sentimente si sa cresti unele noi. Indrazneste sa iti lasi frau liber in aceasta perioada si sa ii permiti inimii sa faca ceea ce simte.

Gemeni

Geniul din tine iese la suprafata si este foarte jucaus in aceasta perioada. O sa faci ceva ce o sa ii uimeasca pe cei din jur. Prietenii vor fi fascinati de ceva ce realizezi.

Rac

Nu te supara din cauza lucrurilor pe care nu le poti schimba. Orienteaza-te catre ceea ce tine de tine si lucreaza acolo. Lasa-ti timp pentru prieteni ca iti simt lipsa.

Leu

De cele mai multe ori iti calculezi fiecare pas inainte sa actionezi. Acum vei fi si mai precaut si nu vrei sa iesi in evidenta cu nimic. Doar stai si observi.

Fecioara

Cineva iti reproseaza o chestiune pentru care nu esti responsabil si intreg weekendul o sa te gandesti la acest aspect. Sunt niste persoane care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine si ar fi bine sa respecti parerea lor.

Balanta

Love is in the air in cazul tau. Ai simtit un disconfort emotional, dar acum scapi de anumite temeri si de bucuri la nivel ridicat de ceea ce ti se intampla.

Scorpion

Ai descoperit ca esti pasionat de un domeniu nou sau iti descoperi un nou hobby si ai planuri mari in aces sens. Ai si niste bani pe care vrei sa ii investesti in ceva ce iti place si acum este timpul sa actionezi.

Sagetator

Nu suporti sa stai dupa cineva care ia greu deciziile si preiei conducerea in privinta organizarii unui eveniment ce tine de familie. Ceea ce faci acum o sa iti ofere un sentiment de independenta si putere.

Capricorn

Cineva incearca sa te faca sa te simti inferior si te transformi intr-un razboinic. Dovedesti cuiva ca stii mult mai multe ca el si ca nu trebuie sa adopte o astfel de atitudine in fata ta.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop 27 ianuarie, #horoscop 28 ianuarie, #horoscop ianuarie, #horoscop 2018 , #horoscop zilnic