Horoscop: 27 aprilie 2015

Luni, 27 Aprilie 2015, ora 07:30
4117 citiri
Horoscop: 27 aprilie 2015
Foto: Ziare.com

Taur

Revii putin la traditii si iei parte la o activitate specifica bunicilor. Te incanta faptul ca descoperi cum traiau oamenii acum zeci de ani si vrei sa retraiesti experienta.

Gemeni

Inveti o lectie importanta astazi si va fi o zi de succes cu privire la planurile de viitor, mai ales cu privire la cele personale. Testezi niste idei care ti-au atras atentia in ultima vreme.

Rac

O zi plina de paradoxuri. Ti se intampla lucruri pe care nu le poti justifica si abia astepti sa se termine aceasta perioada cat mai repede. Te indrepti cu pasi repezi catre un alt proiect.

Leu

Incepi saptamana deja obosit si tanjesti dupa concediu. Ar fi o idee buna sa iti iei cateva zile libere si sa evadezi intr-un loc in care sa te linistesti.

Fecioara

Esti foarte optimist si ai incredere in ideile tale, asteptand cu zambetul pe buze sedinta de astazi. Seara va fi si mai spectaculoasa decat te asteptai.

Balanta

Interactionand cu prietenii si familia afli lucruri foarte interesante, care te ajuta in proiectele urmatoare. La amiaza primesti un telefon ce are legatura cu o mostenire.

Scorpion

Astazi se schimba regulile jocului. Esti obisnuit sa detii controlul si sa iei deciziile si pentru oameni cu care intri in legatura. Acum va trebui sa te conformezi la ceea ce ti se transmite.

Sagetator

Povestea ta de dragoste devine speciala printr-un simplu gest al partenerului de viata. Nu ii cunosteai aceasta latura si esti incantat de cum ar putea sa arate viitorul vostru.

Capricorn

Comunici neasteptat de bine cu oamenii din jur si lucrurile incep sa capete contur. In sfarsit, pui punct unui proiect care te seca de energie.

Varsator

Nu renunta chiar daca la inceput ceva nu iese asa cum ai fi vrut tu. Canalizeaza-ti intreaga energie pe ceva cu adevarat util si lasa deoparte comportamentul de copil rasfatat.

Pesti

Ai aspiratii inalte si nu te multumesti usor cand cineva iti spune "nu". Insisti si ii aduci argumente pentru a-ti sustine punctul de vedere. Cautand cuvintele potrivite o sa reusesti.

Berbec

Urmeaza o aniversare speciala si te pregatesti intens. Vrei ca totul sa iasa ca la carte. Pentru asta vei fi nevoit sa scoti destui bani din portofel, dar nu te plangi deloc.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 27 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic