Horoscop: 27 aprilie 2016

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 07:51
3815 citiri
Horoscop: 27 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Reusesti sa te relaxezi putin dupa o perioada aglomerata atat la locul de munca, cat si acasa. Incearca sa te relaxezi, pentru ca in cateva zile o sa intri, din nou, in priza.

Gemeni

Esti interesat mai mult de propria persoana decat de alte aspecte si lasi pe plan secund un proiect de la birou. Cativa amici vor sa iesiti in oras pentru a discuta despre o calatorie.

Rac

Astazi ar fi bine sa iti faci timp pentru a analiza rezultatele din ultima vreme si sa te uiti la ceea trebuie refacut sau schimbat. Nu ezita sa ceri ajutorul daca ai nevoie.

Leu

Atmosfera de acasa se imbunatateste in urmatoarele zile si devine mult mai pozitiva. Incepi sa vezi lucrurile altfel si sa in intelegi ca ti-ai facut griji inutile.

Fecioara

Preferi sa stai cu ochii pe o persoana in care nu ai incredere decat sa iesi la masa cu mai multi colegi. Banuiesti ca omul respectiv nutreste un plan care iti va afecta ehipa. O sa deslusesti misterul pana la urma.

Balanta

Te vei odihni mai mult fata de primele zile ale saptamanii. O afacere in care s-a implicat un cunoscut iti atrage atentie si incerci sa afli mai multe detalii.

Scorpion

In timpul zilei nu o sa fii prea sigur pe tine si o sa iti schimbi deciziile de la ora la ora, dar inspre seara o sa te linistesti si o sa urmezi un singur drum.

Sagetator

Asculta ceea ce au de spus cei din jurul tau si abia apoi ia o decizie finala. Discuta clar si cu partenerul de viata. Acesta iti va expune lucrurile intr-un punct de vedere diferit.

Capricorn

Evita munca fizica si concentreaza-te pe sanatate. Iti va fi greu sa te detasezi de ceea ce aveai in lucru, dar este cel mai bun lucru pe care il poti face.

Varsator

Dimineata si la amiaza o sa fii mai relaxat, dar apoi totul se schimba radical si intri intr-o cursa contracronometru. Seara o sa fii epuizat.

Pesti

Simti ca ceva s-a schimbat in comportamentul unor cunoscuti, dar nu gasesti o explicatie logica pentru ceea ce s-a intamplat. Este nevoie de mai multa hotarare atunci cand discuti cu acestia.

Berbec

Observi o schimbare in modul in care prietenii se raporteaza la reusitele lor si incepi sa adopti din stilul lor, ajungand sa iti pui si tu anumite semne de intrebare.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 27 aprilie, #horoscop zilnic, #Horoscop aprilie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic