Horoscop: 27 decembrie 2012

Joi, 27 Decembrie 2012, ora 07:06
3046 citiri
Horoscop: 27 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Cineva te preseaza sa iei o decizie si tu ai vrea sa amani momentul, pentru ca nu dispui de toate detaliile de care ai avea nevoie. Mai bine spui direct asta, deoarece risti sa fii catalogat drept neserios.

Varsator

Primesti o veste trista de la birou. Un coleg se oferise sa te ajute, insa nu mai poate si te afli intr-o mare incurcatura. Din fericire, sefii apreciaza efortul din ultima perioada si vor fi ingaduitori.

Pesti

Nu prea ai chef de munca si te gandesti numai la ceea ce se va intampla peste cateva zile. Asigura-te ca termini treaba, pentru ca altfel o sa fii nevoit sa stai peste program.

Berbec

Programul pentru astazi include mult prea multe activitati. Te temi ca nu vei ajunge diseara la evenimentul programat. Fa tot posibilul sa te prezinti, pentru ca amicul care te-a invitat o sa fie foarte suparat daca nu ii vei fi alaturi.

Taur

Ai cheltuit foarte mult in ultima perioada si urmeaza inca o serie de cumparaturi, asa ca fii cumpatat la dat banii pe ceva ce nu iti trebuie. Fa o lista cu ceea ce ai nevoie si incearca sa o respecti.

Gemeni

Te simti pierdut si foarte nostalgic. Totul a pornit de la o intalnire cu cativa prieteni, timp in care ai depanat amintiri. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant.

Rac

Visezi cu ochii deschisi si iti inchipui ceva ce nu prea ai cum sa obtii acum. Totusi, partenerul de viata este receptiv si pune la cale un plan pentru ca dorinta ta sa se indeplineasca.

Leu

Nu te lasi condus de sentimentele de moment, insa acum faci o exceptie si pui in practica ceea ce iti vine prima data in gand. Spre fericirea ta, alegi varianta buna.

Fecioara

In mainile tale sta programul prietenilor pentru urmatoarea perioada. Toti asteapta sa le spui ceea ce se va intampla. Se va pune multa presiune pe tine, dar la sfarsit cu totii vor fi multumiti.

Balanta

Cineva din familie te anunta ca vine in vizita. Intri in criza de timp, pentru ca nu ai lasat ordine in casa si nu ai cum sa ajungi mai repede ca sa faci curaj. O sa iti inveti lectia si nu o sa mai lasi vraiste.

Scorpion

O sa fii nevoit sa ramai peste program si nu vei ajunge unde aveai de gand sau daca o faci, va fi cam tarziu. Esti foarte trist, insa seful te anunta ca vei fi premiat pentru efortul depus si parca lucrurile nu mai sunt atat de negre.

Sagetator

Te interesa un cadou anume si toata lumea incepe sa iti faca recomandari. Incepi sa regreti ca ai pus o intrebare, pentru ca toti insita sa achizitionezi ceea ce spun ei. Altadata sa faci cum vrei tu.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic