Horoscop: 27 februarie 2015

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 07:21
3781 citiri
Horoscop: 27 februarie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Fii foarte obiectiv atunci cand un prieten iti solicita parerea cu privire la o problema personala. Nu te gandi ca iti este apropiat, ci spune-i adevarul.

Berbec

Trebuie sa faci mici modificari in programul de astazi si nu esti prea incantat, pentru ca voiai sa il respecti intocmai, ca sa te asiguri ca ajungi la timp la o intalnire stabilita seara.

Taur

Te simti foarte puternic si capabil sa faci lucruri pe care altii le ocolesc. O sa fii dat exemplu celor care se tem sa indrazneasca atunci cand vine vorba despre cariera.

Gemeni

Rezolvi cu mare usurinta ceva ce dadea dureri de cap celor din jur. O sa fii vazut ca un erou de cateva persoane care au mare incredere in tine.

Rac

Cineva isi face o parere gresita despre situatia in care te afli si incearca sa te ajute fara sa stie ca tot ce a auzit el sunt doar inchipuirile altcuiva. Va fi o incurcatura pe care o sa o deslusesti abia spre seara.

Leu

Iei parte la o discutie foarte interesanta la locul de munca si descoperi ceva ce te va pasiona foarte mult in perioada urmatoare.

Fecioara

Vei fi supus unui test de stres, dar nu la locul de munca, ci acasa. Cineva se joaca cu nervii tai si incepi sa cedezi usor-usor. O sa fie o zi deosebita.

Balanta

Nu iti mai interzici nimic, ci din contra. Lasi imaginatia sa zburde si faci cam tot ceea ce pana acum considerai ca este neadecvat.

Scorpion

Cateva treburi enervante iti strica zenul si vrei sa schimbi asta. Poti sa o faci doar daca pui la punct cateva persoane care nu isi respecta functia.

Sagetator

Incepi un dialog cu o persoana pe care nu o considerai potrivita pentru cercul tau de prieteni. Descoperi cu uimire ca aparentele au inselat in privinta sa.

Capricorn

Cu cat ai asteptari mai mari de la viata, cu atat mai mult risti sa fii dezamagit. Ideea principala este ca trebuie sa iti setezi obiective reale.

Varsator

Esti un visator si asta se observa in tot ceea ce faci. Mereu te gandesti ca urmeaza ceva mai bun si nu cedezi in niciun moment. Este o atitudine foarte buna.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 27 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic