Horoscop: 27 ianuarie 2017

Vineri, 27 Ianuarie 2017, ora 06:50
6444 citiri
Horoscop: 27 ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Detii controlul situatiei care parea ca depaseste pe toata lumea la birou. Vei fi eroul zilei. Unul dintre superiori este cu ochii pe tine si s-ar putea sa fii promovat.

Pesti

Cunosti o persoana sau reiei legatura cu cineva care ti-a fost partener la un moment dat. Ii prezinti un nou proiect, iar ideile tale combinate cu ale lui ti-ar putea aduce succesul mai repede decat ai fi crezut.

Berbec

Faci totul in viteza, pentru ca esti in criza de timp. Totusi, ofera-ti si cateva clipe de pauza pentru a nu iti suprasolicita organismul. Primesti o veste buna de la o institutie a statului.

Taur

Ai scapat de influenta unei persoane care nu iti facea bine. Energia sa negativa te facea sa bati pasul pe loc. La birou se anunta o zi linistita.

Gemeni

Te afecteaza starile celor din jur si astazi vei simti din plin agitatia lor. Incerci sa te detasezi de ei si sa te concentrezi pe ceea ce este pe lista ta cu lucruri de facut.

Rac

Petrece mai mult timp cu familia, pentru ca evenimentele din ultima vreme care s-au intamplat la birou te-au tinut departe de casa. Poti sa delegi pe cineva sa faca ceva in locul tau.

Leu

Vei pune in aplicare un plan care o sa ii faca pe multi sa te admire si sa ti se alature in acest demers. Seara te vei ocupa de o chestiune sensibila pentru un prieten.

Fecioara

Te gandesti serios la o schimbare de job sau chiar la deschiderea unei afaceri. Te consulti cu o persoana avizata si vei afla detalii interesante care te vor face sa faci un pas inapoi pentru moment.

Balanta

Obtii ceva prin propria ta forta si esti foarte mandru de tine. Vei sarbatori aceasta reusita, dar nu o sa pierzi prea mult timp la petrecere, pentru ca nu vrei sa pierzi pozitia avantajoasa in care te afli.

Scorpion

Esti foarte pasionat de ceva si vrei sa duci totul la alt nivel, poate chiar sa ajungi sa obtii bani pentru a te intretine din acest nou hobby.

Sagetator

Intri intr-un conflict cu un semn zodiacal mai puternic decat tine. Acest lucru te face sa te simti descoperit si lucrezi intens pentru a schimba situatia.

Capricorn

Luna te face sa fii foarte agitat, dar iti ofera si energia necesara pentru a termina rapid tot ceea ce ai in plan pentru astazi. Vrei sa te asiguri ca in weekend nu vei mai fi nevoit sa lucrezi.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 27 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic