Horoscop: 27 iunie 2014

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 07:28
3705 citiri
Horoscop: 27 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Rac

Se ivesc noi oportunitati pentru colaborari profesionale pe care ar trebui sa le analizezi in cel mai serios mod posibil. Altfel, o sa regreti ca ai lasat sa treaca pe langa tine o sansa importanta.

Leu

Te pregatesti pentru un eveniment care nu tine direct de tine, dar care te intereseaza destul de mult, pentru ca este implicata o ruda. Pe plan personal, planeta iubirii te face foarte romantic.

Fecioara

Ai anumite drepturi si te lupti pentru a te putea bucura de ele, chiar daca asta inseamna ca o sa superi pe cineva. Soarele iti ofera puterea de care ai nevoie.

Balanta

Ai un potential mai mare decat credeai si cineva observa asta si are incredere in tine. Asteapta-te la cateva provocari din partea sa.

Scorpion

Stelele te vor recompensa pentru momentele ceva mai dificile din ultima vreme. Urmeaza cateva zile senzationale.

Sagetator

Nu trebuie sa astepti ca lucrurile sa mearga de la sine, ci sa ceri atunci cand vrei ceva. Doar sa fii atent la ton, pentru ca unele persoane ar putea interpreta gresit, mai ales cele care te cunosc de putin timp.

Capricorn

Trebuie sa faci pace cu tine insuti. Te obosesti peste masura dorind sa executi totul de unul singur. Daca ceri ajutorul cuiva, nu este semn de slabiciune. Invata asta.

Varsator

Fierbic in suc propriu, cum se spune. Va fi o zi solicitanta si te vei enerva foarte rau din cauza unui coleg. Seara o sa te linistesti datorita partenerului de viata.

Pesti

Perioada de foc pentru pesti nu s-a terminat, dar se pot relaxa putin, pentru ca lucrurile incep sa se aranjeze in viata lor.

Berbec

Devii din ce in ce mai sentimental si nostalgic. Amintirile placute pun stapanire pe tine, dar cineva "te trezeste" si iti propune sa iti creezi altele noi.

Taur

O excursie programata pentru astazi sau un drum in afara orasului va fi amanat pentru urmatoarea saptamana. Nu te plangi, pentru ca oricum nu te incanta ideea.

Gemeni

Ti-a venit o idee de afaceri si o testezi pe apropiati. Incantat de reactiile lor te pui pe treaba. Este ceva inovator si interesant.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 27 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic