Horoscop: 27 mai 2016

Vineri, 27 Mai 2016, ora 07:46
4044 citiri
Horoscop: 27 mai 2016
Foto: Arhiva/Ziare.com

Gemeni

E posibil sa fii azi pe drum. Vei fi usor uituc, mintea iti va fi in alta parte si pot aparea situatii neprevazute, unele dintre ele ciudate si chiar neplacute. In cel mai rau caz risti sa fii pradat. Altfel, vei avea un companion de drum mult prea vorbaret, care ar putea sa te indispuna.

Rac

Treci printr-o perioada in care tinzi sa gandesti in afara tiparelor si sa exagerezi proportia evenimentelor. Cineva incearca sa te determine sa cumperi ceva de care nu ai nevoie.

Leu

Abtine-te azi sa faci prea multe. Oricum, te-ai agitat mult in ultima perioada si ai facut tot ce se putea face legat de planurile si sarcinile pe care le ai. Poti, insa, sa-ti analizezi realizarile, sa te bucuri de ele, sa le discuti cu ceilalti.

Fecioara

Activitatile creative in solitudine sunt cele mai potrivite pentru aceasta perioada, iar dovada e succesul pe care il vei vedea la final. Nu e recomandat sa lucrezi cu acte, documente, facturi.

Balanta

Copilul, partenerul sau un prieten bun incearca sa-ti vanda azi gogosi. Intuitia iti spune ca respectivul te minte, insa nu reusesti sa intelegi motivul din spatele unui astfel de comportament.

Scorpion

Nu e o zi in care sa initiezi o afacere sau sa contactezi potentiali parteneri. Evita discutiile oficiale, importante. De fapt, ai face bine sa nu-ti faci deloc planuri pentru azi, sa eviti sa incepi ceva important.

Sagetator

O zi in care nu sunt favorizate relatiile si nu neaparat cele de cuplu. E o atmosfera de falsa pace si intelegere. Nu comunica decat daca e absolut obligatoriu, altfel risti sa ajungi intr-o situatie pe care nu ti-o doresti.

Capricorn

Risti sa faci o greseala in plan financiar. N-o sa te poti ierta nici tu si nici cei din jur. Abtine-te sa lucrezi cu banii, sa faci tranzactii ori sa iei vreo decizie legata de finante. Nu lasa niciun proiect in aceasta perioada.

Varsator

Daca te-ai nascut la mijlocul lui februarie, incearca sa-ti domolesti asteptarile. Asa, nu vei face nici pasi sau actiuni inutile. Nu e o zi in care sa incerci sa clarifici natura relatiilor tale cu cei din jur si nici una a dialogului constructiv sau organizarii.

Pesti

Inlatura ceata care s-a lasat peste unele dintre relatiile in care esti implicat. Nu trimite mesaje prin intermediari; putine persoane pot fi de incredere. In ceea ce priveste relatiile de afaceri, putin mister nu strica.

Berbec

Mai mult curaj in a-ti demonstra partea creativa; e ceea ce nici nu stiai ca-ti lipseste. Stai mai mult timp cu copiii. Interactiunea cu acestia va duce la diferente de opinie care se pot dovedi productive si stimulatoare.

Taur

Simti nevoia, mai mult ca oricand, de a reveni acasa, la parinti. Vrei sa-ti analizezi din nou originile, sa-ti amintesti de traditii. Fii cu bagare de seama spre seara, cand risti ca lucrurile sa o ia intr-o directie gresita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 27 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic