Horoscop: 27 martie 2013

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 07:06
3717 citiri
Horoscop: 27 martie 2013
Foto: Ziare.com

Berbec

Mijlocul saptamanii te prinde intre acte. Va trebui sa semnezi ceva. Ai grija si citeste bine foile din fata pentru a nu intampina dificultati pe viitor.

Taur

Esti entuziasmat in legaturca cu ceva ce tine de viata personala. Sunt sanse mari sa primesti o veste buna de la o institutie. Zilele urmatoare o sa ai mari emotii.

Gemeni

Relatia cu partenerul de viata evolueaza cum nu credeai mai bine. Este plin de surprize si aproape ca te lasa fara replica. Nu banuiai ca cel de langa tine e capabil de asa ceva.

Rac

Nu ai o zi prea buna la birou, insa cu totul si cu totul diferit vor sta lucrurile acasa. Cel drag te astepteapta zambind, iar restul serii va fi uimitor.

Leu

Esti receptiv la ceea ce vor altii de la tine si astazi o sa bifezi cateva reusite. Prinzi putere datorita acestor lucruri si iei avant in ceea ce priveste urmatoarele sarcini.

Fecioara

Te lasi greu convins sa participi la o intalnire cu mai multi prieteni. Aveai alte planuri si refuzi sa le anulezi. Nu o sa ai sanse sa mergi inainte cu programul tau.

Balanta

Se anunta un nou proiect la locul de munca. Fii atent la ce se discuta pentru a nu te pune singur in situatia de a apela tocmai la un coleg cu care nu te intelegi prea bine.

Scorpion

Daca te pregatesti de drum, intereseaza-te despre cum va fi vremea. Plecand nepregatit risti sa intampini dificultati. Mai multa atentie si la cerintele partenerului de viata.

Sagetator

Nu te poti lauda ca esti 100% plin de energie, insa nici nu duci lipsa. Ai chef de o farsa. Ai grija cui si ce faci pentru a nu deranja pe cineva care nu are simtul umorului.

Capricorn

Deplasarile facute astazi se vor dovedi constructive pentru viitorul tau pe plan familial. Ai numai vesti bune pentru apropiatii tai.

Varsator

Esti deosebit de romantic. Te gandesti cum sa iti mai surprinzi sotul/sotia. Dupa cateva ore de gandire te pui pe treaba. Rezultatul va fi uimitor.

Pesti

Afli ca trebuie sa predai mai repede un proiect si intri in criza de timp. Incearca sa fii mai temperat, deoarece aceasta atitudine te va incetini si mai mult.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic martie 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic