Horoscop: 27 octombrie 2011

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 08:57
2271 citiri
Horoscop: 27 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Scorpion

Daca esti nascut in perioada 15-21 noiembrie, o sa ai parte de un moment unic in viata astazi. Nu te astepti la o asemenea surpriza si emotiile vor atinge un prag maxim. Pe de alta parte, ai mai multa grija la locul de munca.

Sagetator

O sa primesti o suma de bani foarte mare si atat de mult de bucuri incat te blochezi si nu te hotarasti pe ce sa ii dai. Totusi, ai grija sa nu ii irosesti pe lucruri de care nu ai nevoie pentru ca iti vor fi necesari mai tarziu.

Capricorn

Daca activezi in domeniul comertului, afacerile vor merge extraordinar zilele astea si se va observa si la salariu. Te gandesti de pe acum ce o sa faci in momentul in care o sa te vezi cu portofelul plin.

Varsator

Visezi la ceva si cei din jur iti spun ca nu prea este posibil sa se intample. Refuzi sa accepti adevarul si speri in continuare ca se va intampla o minune. Ba chiar te incapatanezi si nu mai discuti cu multi din cei ce vor sa te aduca cu picioarele pe pamant.

Pesti

O sa porti discutii interesante cu persoane mai tinere ca tine. Esti surprins sa afli cat de multe s-au schimbat in ultima vreme in societate, in timp ce tu stateai cu nasul in dosarele si proiectele de la locul de munca.

Berbec

Esti nemultumit de ceva ce se intampla la birou, insa nu gasesti modalitatea buna de a transmite asta. Inainte de a spune ceva care sa ii supere pe colegi, analizeaza bine toate datele.

Taur

Simti nevoia de ceva nou in viata ta. Vrei sa mergi la cumparaturi si sa iti iei ceva pentru ati schimba garderoba. Ia in calcul si varianta unei mici vacante intr-un loc nou.

Gemeni

Norocul iti surade astazi. O sa ai parte de ceva ce te va impresiona foarte mult. Poate fi vorba despre o oportunitate de angajare intr-un loc in care iti doreai sa ajungi de mult timp.

Rac

Nu esti intr-o forma buna din punct de vedere al sanatatii, asa ca stai departe de activitatile solicitante. Evita efortul fizic si stai mai mult in pat.

Leu

Refuzi sa porti o discutie o discutie serioasa cu familia, insa nu poti scapa de ea pentru ca trebuie sa afli pe ce drum o iei in continuare. Mai bine o faci acum si scapi decat sa lungesti stresul.

Fecioara

Cineva drag iti cere o favoare, insa te pune in dificultate pentru ca timpul nu iti permite sa faci ceea ce vrea el. Cu toate acestea, insisti sa pleci putin mai devreme de la locul de munca pentru a te ocupa de problema sa.

Balanta

Dispui de o energie iesita din comun. Nici macar cei apropiati nu inteleg motivul pentru care esti toata ziua cu zambetul pe buze, insa se bucura pentru starea ta de spirit.

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic