Horoscop 27 septembrie 2010

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 10:44
2632 citiri
Horoscop 27 septembrie 2010
Foto: Arhiva

Balanta

Este un inceput de saptamana bun pentru tine si pentru cei din jurul tau, datorita unui succes de la locul de munca. Seful iti aprecieaza munca si te va propune pentru o prima. Nu exista un mod mai placut de a incepe saptamana.

Scorpion

Daca ai de gand sa pleci undeva in aceste zile, nu ar strica sa arunci o privire pe vreme, pentru a te asigura ca nu o sa mori de frig sau, din contra, ca mori de cald.

Sagetator

Astazi ai chef sa te distrezi, asa ca abia astepti sa termini programul de lucru pentru a putea iesi in oras cu prietenii. Starea ta de bine se datoreaza si unei vesti bune primite inca de dimineata de la un membru al familiei.

Capricorn

Nu prea stai bine cu partea financiara, asa ca ar fi bine sa stai departe de speculatiile financiare in aceste zile, macar pana cand o sa observi ca lucrurile incep sa se imbunatateasca.

Varsator

Inca de dimineata ai inceput sa te agiti si sa pregatesti terenul pentru petrecerea ce va avea loc pe seara. Abia astepti sa te intalnesti cu invitatii si sa va amintiti impreuna de anii trecuti.

Pesti

Nu ai avea cum sa iti doresti un inceput de saptamana mai bun. Colegii de la birou te asteapta cu bratele deschise, proiectele merg pe banda rulanta, iar familia te inveseleste cu numeroase vesti bune.

Berbec

Esti incapatanat si astazi parca te pui contra tuturor. Nu vrei nici in ruptul capului sa accepti sa ti se dea ordine si iti doresti sa fii propriul tau sef. Din pacate, nu poti avea parte de asa ceva si trebuie sa accepti realitatea. Din fericire, pe la pranz o sa primesti o veste buna si asta iti va schimba ziua.

Taur

Nu incerca sa te victimizezi atunci cand nu este cazul, pentru ca risti sa atragi critici din partea celor din jur. Nu esti singurul care munceste si care simte nevoia de o pauza din cand in cand, asa ca incearca sa iti focalizezi atentia asupra lucrurilor mult mai importante.

Gemeni

Ai parte de multe emotii astazi. Este posibil sa incepi o noua etapa in viata ta. Poate fi vorba despre o afacere, asa ca ai grija cu cine te asociezi si domeniul pe care il alegi.

Rac

Astazi ai parte de multa munca si nu prea ai timp nici sa respiri. Asta se intampla pentru ca ai cam lasat pe ultima suta de metri mai multe proiecte si acum ai realizat ca trebuie sa le termini mai repede decat credeai.

Leu

Energia nu iti lipseste si nici simtul umorului. O sa vezi in orice lucru doar partea buna si oricat de grea ar fi situatia in care te afli o sa reusesti sa iesi din ea cu capul sus.

Fecioara

Te-ai distrat in weekendul acesta cate pentru cateva luni, asa ca acum ar fi bine sa te pui pe treaba. Nu uita ca trebuie sa predai un proiect important si mai ales ca ai o sedinta cu toti sefii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zilnic, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic