Horoscop: 27 septembrie 2012

Joi, 27 Septembrie 2012, ora 07:55
3712 citiri
Horoscop: 27 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Marte si Saturn sunt in zodia ta. Va trebui sa faci fata unor temeri ceva mai mari. Totul se va termina cu bine, dar asteapta-te la momente tensionate pe parcursul zilei.

Scorpion

Casa partenerilor de afaceri o sa fie in centrul atentiei. Va fi o zi perfecta pentru semnarea unor contracte ce pareau a fi riscante. O sa ai parte de surprize in cateva luni.

Sagetator

Invata din greseli. Ai luat o hotarare care te-a costat cam mult in ultima perioada. Ai grija si data viitoare fa totul in asa fel incat sa nu platesti atat de mult. Nu este vorba neaparat despre bani.

Capricorn

Ai de trecut un hop financiar. Iti era teama de acest moment. Spre fericirea si uimirea ta, suma pe care o datorezi nu este atat de mare pe cat credeai.

Varsator

Astazi vestile bune vin de la birou. In cadrul unei sedinte o sa fii laudat, iar acest lucru te va face sa privesti cu ochi buni sarcinile pe care o sa le primesti.

Pesti

Iti faci prea multe probleme pentru ceva ce nu tine de tine. Incearca sa te detasezi pentru ca o sa ajungi sa iti petreci noptile gandindu-te la asta.

Berbec

De obicei, esti puternic si faci fata tuturor sarcinilor. Problema este ca acum nu te simti prea bine si ai nervii intinsi la maximum. Ai grija la ceea ce faci pentru ca risti sa rabufnesti exact atunci cand nu este cazul.

Taur

O zi buna pentru a accepta proiecte noi. Ai multa energie si aceasta atitudine o sa te ajute enorm. Seara te asteapta o intalnire cu prietenii.

Gemeni

Ai de luat o decizie si incerci sa gandesti cat mai obiectiv pentru a te asigura ca totul iese conform planurilor. Pe de alta parte, ai nevoie de mai multa veselie in viata ta. Fa ceva in acest sens.

Rac

Nu accepta ceea ce te roaga un apropiat astazi. Nu este vorba despre nimic grav, doar ca o sa ai mult de munca si favoarea respectiva te-ar face sa fii nevoit sa stai peste program cam mult.

Leu

Dimineata incepe bine. Activitatea pe care tocmai ai incheiat-o se dovedeste a fi un succes si accepti cu mare placere alta.

Fecioara

Ceva mai multa rabdare nu ti-ar strica. Esti grabit si din cauza asta faci lucrurile pe fuga, fara a fi sigur ca sunt bune. Risti sa fii pedepsit.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic