Horoscop: 27 septembrie 2017

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 07:09
6804 citiri
Horoscop: 27 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Vei fi cam lenes. Te trezesti cu greu si te vei mobiliza si mai greu, dar la amiaza se intampla ceva care o sa te bage in priza, iar pana seara vei fi precum o tornada.

Scorpion

Lucrurile incep sa se aseze in favoarea ta. Ai muncit mult sa ajungi aici, dar efortul a meritat. Roadele sunt chiar mai bogate decat te-ai fi asteptat.

Sagetator

Esti sensibil in aceasta perioada si trebuie sa tii garda sus. Nu te lasi intimidat de nimic, dar nici nu te simti destul de puternic sa faci fata tuturor provocarilor. Trebuie sa te opresti din tot ceea ce faci si sa iti limpezesti gandurile.

Capricorn

Ego-ul tau este mult prea puternic si refuzi sa treci peste niste lucruri. Acest lucru ti-ar putea aduce linistea. Singur refuzi sa atragi armonia.

Varsator

Totul se intampla mult prea repede pentru tine. Ai impresia ca te-ai urcat intr-un tren ce nu are limita de viteza si incerci sa il opresti. Accepta cu bratele deschise ce se intampla in jurul tau.

Pesti

Nu proteja o imagine care nu te defineste. Nu incerca sa mai pastrezi aparentele, ci fa doar ceea ce iti spune inima. Asculta-ti cu incredere vocea interioara, asculta-ti sufletul.

Berbec

Aminteste-ti de lucrurile bune care ti s-au intamplat in viata, inainte sa spui ca ai avut doar momente proaste. Nu pierde legatura cu interiorul tau. Asculta-l pentru ca iti va arata drumul de urmat.

Taur

Focul din interiorul tau arde mai mult ca niciodata. Iti doresti foarte mult ceva si dorinta este atat de mare, incat simti ca poti sa darami orice bariera.

Gemeni

Ai impresia ca cineva te grabeste sa faci ceva pentru care nu esti pregatit. Consideri ca nu esti gata pentru urmatorul pas. Trebuie sa ai mai multa incredere in tine si in fortele tale.

Rac

Treci de la o stare la alta. Intr-un moment este armonie in jurul tau si in cateva minute se dezlantuieste haosul. E un moment bun sa iti faci ordine in ganduri.

Leu

Esti foarte pasional, asa ca sa nu te surprinda daca duci lucrurile la extrem. Exista in interiorul tau ceva care te face, totusi, sa pastrezi totul sub control.

Fecioara

Gasesti puterea de a face ceva de care te-ai temut de ani de zile. Ceva s-a intamplat in viata ta si ai ajuns sa vezi lucrurile diferit. Indrazneste sa faci si pentru tine ceva.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 27 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic