Horoscop: 28-29 martie 2015

Duminica, 29 Martie 2015, ora 08:17
6145 citiri
Horoscop: 28-29 martie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Aveai planuri sa pleci undeva in acest weekend, dar conditiile meteorologice te impiedica sa le pui in aplicare. Trebui sa gasesti rapid o solutie.

Taur

Nu iti pasa de ce spun cei din jur si vrei sa mergi inainte cu proiectul tau. Ai o imaginatie bogata, iar in aceste zile o sa iasa la iveala cele mai nastrusnice idei.

Gemeni

In acest weekend observi foarte bine comportamentul unui om pe care il analizezi de ceva vreme. Erai foarte curios in privinta unui aspect si acum primesti raspunsurile.

Rac

Faci ordine in documente pentru ca in perioada urmatoare trebuie sa prezinti niste rapoarte care te vor ajuta sa semnezi un contract important. Familia se va simti neglijata si trebuie sa gasesti o modalitate sa ii impaci pe cei dragi.

Leu

Este un weekend bun pentru nativii in leu. Acestia vor descoperi o reteta a fericirii si vor sa o respecte intocmai. Trebuie doar sa fie atenti la factorii externi.

Fecioara

Renunti la ceva important pentru tine doar pentru ca cineva are nevoie de ajutorul tau. O sa te agiti foarte mult pentru a te asigura ca omul respectiv iese din belea.

Balanta

Consideri ca cineva isi promoveaza in mod agresiv ideile si te deranjeaza acest lucru, pentru ca iti afecteaza timpul liber pe care urma sa il petreci cu familia. Iei o decizie importanta in acest sens.

Scorpion

Rezolvi multe lucruri fara efort suplimentar. Totul merge ca pe roate si parca ai o bagheta magica de care te folosesti. Esti intr-o forma foarte buna.

Sagetator

Intri in discutii contradictorii cu vecinii sau cu cineva din familie, culmea, pornind de la un subiect aparent banal. Pastreaza-ti cumpatul, pentru ca nu este vorba despre o chestiune esentiala. Lasa de la tine.

Capricorn

Esti foarte priceput si din mainile tale o sa iasa ceva interesant si inedit. Cei din preajma ta vor fi interesati sa achizitioneze obiectul.

Varsator

Te "imbogatesti" cu ganduri bune si te umpli de energie pozitiva, care o sa te ajute sa faci fata cu brio unor evenimente solicitante.

Pesti

Esti plin de farmec in aceste doua zile si faci victime in randul persoanelor de sex opus. Starea de spirit va fi foarte buna, vei fi tot timpul cu zambetul pe buze.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 28 martie, #29 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic