Horoscop: 28 aprilie 2015

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 07:25
4208 citiri
Horoscop: 28 aprilie 2015
Foto: Ziare.com

Taur

Este o zi plina de evenimente atat la birou, cat si acasa. Te entuziasmeaza gandul ca un prieten va avea parte de o surpriza si te ocupi de tot pentru ca ziua lui sa fie de neuitat.

Gemeni

Iti indrepti atentia catre look, deoarece simti nevoia de o schimbare si acum consideri ca este momentul cel mai bun. Ceilalti te vor admira si o sa primesti o multime de complimente.

Rac

Te dezamageste comportamentul unui prieten in care aveai incredere si pe care te-ai bazat. A uitat ca ai nevoie de el si te-a lasat sa te descurci singur. Partea buna este ca acest gest te face sa fii si mai ambitios si demonstrezi ca poti face totul singur.

Leu

Dimineata te pui cam greu pe picioare, dar apoi esti de neoprit. Termini tot ce ai pe lista inainte de pranz si deja incepi sa te ocupi de sarcini suplimentare.

Fecioara

O vizita neasteptata la birou te lasa fara cuvinte. Este o surpriza, dar si un motiv bun pentru a lega noi prietenii si chiar sa semnezi contracte foarte avantajoase pentru tine.

Balanta

Ai niste datorii de achitat si a venit vremea sa faci asta. Nu esti incantat de faptul ca portofelul o sa ramana gol, dar este mai bine asa decat sa platesti penalizari.

Scorpion

Rezolvi o problema de sanatate care te impiedica sa te concentrezi asupra altor chestiuni. Aveai emotii, dar cand vezi rezultatul nu vrei altceva decat sa sarbatoresti.

Sagetator

Persoanele mai tinere din familie au nevoie de ajutorul tau. Nu indraznesc sa te deranjeze, asa ca intreaba tu cand simti ca trebuie sa faci ceva.

Capricorn

Iti petreci prima jumatate din zi alergand in multe parti ale orasului si incercand sa rezolvi ceva ce tine de viata personala. Ajuns la birou, te apuci imediat de treaba, pentru ca ai ramas in urma.

Varsator

Dimineata esti lipsit de energie si nu reusesti sa te mobilizezi. Ai nevoie de o cafea puternica. Apoi totul se schimba si o sa fii foarte productiv.

Pesti

Primesti niste bani la care nu te asteptai si te bucuri foarte mult. Chiar aveai nevoie de o suma pentru a achizitiona un lucru pentru locuinta, dar nu dispuneai de resursele necesare pana acum.

Berbec

Cineva te inspira si incepi sa creezi ceva la care te gandeai de o buna perioada de timp. Ai curaj sa dai frau liber imaginatiei si nu te mai lasi intimidat de nimic.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 28 aprilie, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic