Horoscop: 28 aprilie 2016

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 07:31
4258 citiri
Horoscop: 28 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Te indragostesti sau te reconectezi cu partenerul de viata. O sa mergeti impreuna intr-un loc special pentru voi si o sa va amintiti de momente romantice.

Gemeni

Vei trai intens aceasta zi. Se anunta multe evenimente si o sa fii epuizat seara. Conversatiile se vor concentra pe activitati casnice. Interactionezi cu persoane care te vor ajuta in cariera.

Rac

Starea de spirit este una de zile mari si o sa fii foarte incantat de ceea ce o sa se intample. Prezinta ideile tale si unor persoane superioare ierarhic si abia apoi ia o decizie finala.

Leu

O raceala te-ar putea impiedica sa ajungi acolo unde iti doresti. O sa fii nevoit sa delegi pe cineva sa se ocupe de treaba in locul tau.

Fecioara

Nu esti de acord cu opinia cuiva si persoana respectiva o sa te provoace sa ii oferi un argument solid pentru faptul ca ii refuzi propunerea.

Balanta

Este o zi buna pentru a discuta proiectele de viitor la care te-ai gandit in ultima vreme. O sa pui piatra de temelie pentru o constructie de succes.

Scorpion

Nu pleca in nicio calatorie sau deplasare astazi. Nu este un moment bun. Pe de alta parte, astrele prevad cateva momente foarte interesante acasa, unde te asteapta si un cadou.

Sagetator

De cativa ani ai intentionat sa pornesti pe un nou drum, insa, ti-a lipsit nu neaparat curajul, ci un impuls de moment, care o sa apara astazi.

Capricorn

Seara poti sa mergi prin magazine si sa iti cumperi ceva ce iti doresti de mai mult timp, dar pana atunci concentreaza-te la locul de munca si termina tot ce ai pe lista.

Varsator

Daca vrei sa reusesti sa duci proiectul la bun sfarsit, spune macar o singura data "te rog". O sa observi cat de important este sa folosesti cuvintele potrivite atunci cand trebuie.

Pesti

Ai planuri serioase pentru astazi si vrei ca la sfarsit sa ai cel putin cateva lucruri pe care sa le povestesti cu mandrie. Seara trebuie sa te ocupi mai mult timp de familie.

Berbec

O vorba buna va face minuni pentru tine si o sa te apropie de o persoana care parea o stana de piatra in ultima vreme. O sa fii foarte mandru de ceea ce vei reusi sa faci.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 28 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic