Horoscop: 28 aprilie 2017

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 08:02
6360 citiri
Horoscop: 28 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Daca simti nevoia sa faci o marturisire pe plan sentimental, nu te teme de reactii. Este mai bine sa o faci acum decat mai tarziu. A venit timpul sa iti asumi anumite riscuri.

Gemeni

Esti putin irascibil din cauza ca nu te-ai odihnit foarte bine noaptea. Acest lucru te impinge sa cauti metode de relaxare. Cineva o sa iti recomande ceva nou, de care n-ai mai auzit, dar care va fi eficient.

Rac

O problema de ordin financiar nu iti da pace de cateva zile, dar astazi o sa ii gasesti rezolvare datorita partenerului de viata. Seara o sa sarbatoriti ceva ce tine de locul de munca.

Leu

Cineva iti ofera o idee de afaceri si dupa ce analizezi oferta ajungi la concluzia ca este o varianta excelenta pentru viitorul tau. Esti entuziasmat de ceea ce se intampla acasa, pentru ca un membru al familiei urmeaza sa faca un mare pas in viata personala.

Fecioara

O sa ai o parte de o surpriza de ordin financiar. Primesti niste bani pe care nu ii asteptai, cel mai probabil o marire de salariu sau o mostenire. Important este sa nu te grabesti sa ii cheltuiesti imediat ce ii primesti.

Balanta

Se anunta o zi plina de evenimente la birou. In urma unei sedinte la care participa multe persoane o sa se schimbe ierarhia si vor fi surprize. Seara vei primi vizita unor prieteni pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Scorpion

Lasa in trecut ceea ce face parte din trecut si concentreaza-te doar pe prezent si viitor. Nu este timp de regrete, ci doar de planuri de viitor. Procedand in acest fel vei simti o multumire sufleteasca cum nu ai experimentat de multa vreme.

Sagetator

Vorbesti foarte putin si faci multe. Chiar si trei cuvinte daca spui, acestea sunt cele care conteaza si cine trebuie sa inteleaga o va face. Va fi o zi cu putine activitati, dar relaxanta.

Capricorn

Nu ai o explicatie pentru ceea ce simti, dar ceva din interior iti spune ca trebuie sa actionezi si sa ceri mai multe pe plan profesional. Actionezi in consecinta si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Varsator

Daca cineva iti impartaseste un secret, tine-l secret. Oricat de mult ai vrea sa discuti cu cineva respecta intimitatea celui care a avut incredere in tine si nu il dezamagi.

Pesti

Reprogrameaza intalnirile de astazi, pentru ca nu vei putea ajunge, deoarece intervine ceva de ultim moment. Dupa amiaza primesti o veste care te linisteste.

Berbec

Lipsa de comunicare te aduce intr-un punct neplacut. O sa realizezi de ce este important sa spui ceea ce simti si crezi atunci cand trebuie. Altfel, aduni in tine sentimente negative care pun stapanire pe tine.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 28 aprilie, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic