Horoscop: 28 august 2014

Joi, 28 August 2014, ora 07:19
3627 citiri
Horoscop: 28 august 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Indiferent de drumurile pe care trebuie sa faci astazi este esential sa te imbraci cat mai lejer, pentru ca se anunta multa alergatura.

Balanta

Este o zi norocoasa pentru balante. Nu te astepta la castiguri financiare, ci la ceva ce tine de dezvoltarea personala si de sufletul tau.

Scorpion

Ajungi intr-un mediu nou si la inceput nu intelegi ce se intampla. Ai cateva ganduri ciudate si te acuzi singur ca poate nu a fost alegerea corecta. Soarele te ajuta sa treci cu bine peste acest moment.

Sagetator

Luna este responsabila cu emotiile si sentimentele tale, asa ca daca nu intelegeti ceea ce ti se intampla, stii cine este vinovat. Treci de la o stare la alta foarte repede.

Capricorn

Porti o conversatie interesanta cu o persoana pe care o cunosti de cateva saptamani. Recomandarile sale se vor dovedi a fi foarte utile.

Varsator

Un lucru misterios iti acapareaza atentia si nu mai faci nimic altceva decat sa te ocupi de acesta. Munca de detectiv te incanta.

Pesti

Vrei sa traiesti clipa si iei o hotarare in graba, dar care se va dovedi buna pentru tine si familia ta. Rezultatele se vor vedea peste cateva luni.

Berbec

Ai strans destule informatii si esti gata pentru un nou capitol in viata ta. Te bucuri de sprijinul celor din jur pentru demersul tau.

Taur

Va fi o zi dedicata intalnirilor de afaceri, dar te grabesti sa termini totul in timp util pentru a ajunge la un eveniment organizat de partenerul de viata.

Gemeni

Gemenii vor fi foarte sociabili in aceasta perioada si vor lega noi prietenii. Mare atentie, totusi, la ce se intampla pe acasa.

Rac

Petreci ziua in compania unor oameni dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme. Depanati amintiri si creati unele noi si speciale.

Leu

Incepe activitatile in ordinea corecta. Seteaza-ti prioritatile si ocupa-te de ele. Apoi poate veni randul si celor mai putin importante.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop 28 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic