Horoscop: 28 decembrie 2012

Vineri, 28 Decembrie 2012, ora 07:51
2630 citiri
Horoscop: 28 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Te simti epuizat ca si cum toata noaptea ai fi muncit. Ai nevoie de o cafea tare ca sa te pui pe picioare. Abia pe la amiaza o sa intelegi ce se intampla in jurul tau.

Varsator

Esti pus pe glume si vrei sa faci cuiva o farsa. Ai grija inspre ce persoana te indrepti pentru ca rabdarea cuiva ar putea ajunge la limita si sa fii martorul unei crize de nervi.

Pesti

Te ingrijoreaza comportamentul unui cunoscut ce nu prea este coerent in ceea ce face. Vrei sa te asiguri ca totul este in regula. Te vei amuza cand vei afla adevarul: s-a indragostit.

Berbec

Pleci la drum, insa in urma unui telefon esti nevoit sa te intorci. Nu te incanta faptul ca te plimbi fara rost, dar pe de alta parte te bucuri ca nu ai ajuns la destinatie, deoarece nu te incanta ceea ce urma sa faci.

Taur

Ai programata o intalnire cu prietenii pentru aceasta seara. Iti doresti foarte mult sa ii vezi si muncesti cu viteza maxima pentru a te asigura ca ajungi.

Gemeni

Prinzi cateva momente libere si dai telefoane celor dragi. Nu iti explici de ce, dar te-a cuprins un dor nebun de ei. Abia astepti sa stai in preajma lor.

Rac

Ai facut o achizitie importanta si seara sarbatoresti in prezenta mai multor rude sau prieteni. Ar fi bine sa treci si pe la magazin inainte ca nu ai nimic acasa cu ce sa ii servesti.

Leu

Te preocupa problema unui cunoscut si lasi deoparte ceea ce tine de tine in speranta de a-i da o mana de ajutor. Din fericire, o sa o scoateti la liman.

Fecioara

Ai parte de o sclipire de moment ce te va face sa fii laudat de sefi. Vei fi dat drept exemplu si o sa te simti foarte mandru de ceea ce ai realizat.

Balanta

Ai un program incarcat si nu o sa ai timp sa termini pana cand trebuie sa ajungi la o intalnire. Fie ceri ajutorul cuiva, fie amani pentru cateva zile.

Scorpion

Fii atent la finante. Esti tentat sa cheltuiesti mai mult decat este cazul si in urmatoarea luna sa ramai fara bani inainte sa iei salariul. Fii cumpatat.

Sagetator

Sfarsitul lunii vine cu vesti bune pentru tine. Cineva superior din punct de vedere ierarhic iti aduce la cunostinta ca va urma o perioada infloritoare pentru cariera ta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic