Horoscop: 28 decembrie 2015

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 07:30
3592 citiri
Horoscop: 28 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

In aceasta zi o sa ai parte de o surpriza legata de locul de munca. Toata tensiunea din ultima vreme o sa dispara. Era momentul sa primesti si vesti bune dupa ce criticile devenisera ceva obisnuit.

Varsator

Prima parte a zilei va fi linistita si lipsita de evenimente, dar apoi o sa intri in priza. Alergi prin toate magazinele in incercarea de a gasi cadoul perfect pentru o persoana speciala.

Pesti

Planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din magazine si incepi sa asezi in cos mai multe produse decat ai nevoie. Nu exagera, pentru ca la casa vei fi nevoit sa renunti la ele.

Berbec

In prima parte a zilei apare tensiune intre tine si partenerul de viata. Au ramas niste detalii neclarificate si devin urgente.

Taur

Esti foarte hotarat sa aduci bucurie unor oameni sub diverse forme. Joci rolul unui mic erou pentru mai multe persoane.

Gemeni

Esti mai increzator in propriile forte si indraznesti sa propui ceva la ce te gandesti de o buna perioada de timp. Pluto iti ofera curajul de care ai nevoie.

Rac

Accelerezi un proces despre care consideri ca s-a prelungit mai mult decat este cazul. Cineva se va supara ca il pui la treaba.

Leu

Petreci dimineata ocupandu-te de niste chestiuni practice si vei depune efort fizic. Seara ai nevoie sa te relaxezi si cea mai buna varianta este o baie calda si poate un pahar de vin.

Fecioara

Fecioarele nascute in prima parte a lunii septembrie intra intr-o perioada confortabila pentru viata sentimentala. Restul se ocupa mai mult de slujba.

Balanta

Iti concentrezi eforturile pe documentare pentru proiecte pe care le vei incepe in primele luni ale lui 2016.

Scorpion

In primele ore ale zilei vor fi conditii perfecte pentru o deplasare pe care trebuie sa o faci in afara orasului. Seara se anunta musafiri.

Sagetator

Problemele profesionale vor avea prioritate astazi, dar si maine. Apoi, te vei ocupa si de cele legate de locuinta si vei merge la cumparaturi.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 28 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic