Horoscop: 28 februarie 2012

Marti, 28 Februarie 2012, ora 07:07
3079 citiri
Horoscop: 28 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

O zi buna pentru a te ocupa de afaceri. Daca ai de semnat un contract, nu mai amana si fa-o astazi pentru ca astrele iti sunt favorabile. Seara este posibil sa fii nevoit sa faci un drum in afara orasului.

Berbec

Esti foarte recalcitrant si raspunzi urat tuturor celor din jur. Opreste-te inainte sa iti strici toate relatiile cu cei din jur. Daca vezi ca starea aceasta continua, mai bine du-te acasa si dormi. Oboseala te poate face sa reactionezi in acest fel.

Taur

Este momentul perfect pentru a le spune celor dragi ceea ce incercai de cateva zile. Nu este vorba despre ceva rau, insa emotiile sunt mari si te impiedica sa faci tot ceea ce vrei.

Gemeni

Ai luat-o pe un drum si nu te mai poti intoarce deloc. Chiar daca regreti nu ai cum sa te intorci si sa refaci tot ceea ce nu a iesit asa cum iti doreai. Trebuie sa mergi inainte si de acum inainte sa ai grija la tot ceea ce faci sau spui.

Rac

Nu accepta din prima tot ceea ce ti se propune si fii prudent. Este posibil sa fii atras intr-o capcana. De asemenea, aminteste-ti ca ti-ai dat cuvantul cuiva si trebuie sa iti pastrezi cuvantul dat.

Leu

Ai intrat intr-o perioada in care Venus si Marte iti vor influenta direct zodia. Nativii nascuti sub zodia leu trebuie sa aiba mare grija la bani si afaceri.

Fecioara

Se anunta multa treaba la locul de munca si ar fi bine sa iti amani intalnirile programate pe seara pentru ca este posibil sa fii nevoit sa ramai peste program. O ruda ti-ar putea cere un imprumut, insa stii ca este rau platnic si nu vrei sa ii faci acest serviciu.

Balanta

Iti asumi riscul pentru ceva despre care nu cunosti prea multe detalii. In loc sa faci asta ar fi fost indicat sa dai cateva telefoane si sa te asiguri ca totul decurge conform planurilor. Acum tot ce poti face este sa te lasi in mana destinului.

Scorpion

Uneori ai mult prea multe pretentii de la propria persoana. Asa se intampla acum cand te supui unor actiuni ce te depasesc. Pretul pe care il vei plati va fi cam mare.

Sagetator

Iti place sa risti si exact asta faci si acum chiar daca cineva cu experienta te indeamna sa nu o iei pe aceasta cale. Ai grija la fiecare pas pe care il faci si fii atent la toate pericolele din jurul tau.

Capricorn

Sunt sanse mari sa ti se dea noi sarcini la job, asa ca asteapta-te la ceva mai multa munca. Asta inseamna si o suma de bani in plus pentru ca te-ai invatat sa nu mai accepti nimic in plus daca nu esti remunerat.

Varsator

Urmeaza sa iei parte la o activitate noua pentru tine. Te-ai gandit la un moment dat sa renunti, insa mai multe persoane te-au incurajat si ramane doar de vazut cum se termina tot.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic