Horoscop: 28 ianuarie 2015

Miercuri, 28 Ianuarie 2015, ora 07:22
3939 citiri
Horoscop: 28 ianuarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Se apropie sfarsitul lunii si in acelasi timp termenul limita pentru un proiect. Esti pe ultima suta de metri si te agiti din ce in ce mai mult.

Pesti

Progresul facut in ultima vreme iti da curaj sa continui in acelasi ritm. Chiar daca este cam obositor, te concentrezi doar asupra rezultatului.

Berbec

Toate drumurile par ca sunt blocate astazi, iar asta inseamna ca trebuie sa schimbi strategia. Fa-ti un plan foarte clar pentru a te asigura ca succesul este de partea ta.

Taur

Ai impresia ca aceasta este o zi pierduta, pentru ca nimic nu pare a fi in avantajul tau. Asta pana la pranz. Apoi se anunta momente excelente.

Gemeni

Nu te opri astazi din nimic din ceea ce instinctul iti spune sa faci. Soarele si Neptun te influenteaza si, chiar daca deciziile pe care le iei nu te reprezinta, totul va fi inspre binele tau.

Rac

Vei fi supus unui test de diplomatie. Cineva iti pune nervii la incercare si va trebui sa rezisti. Este doar o capcana, asa ca pastreaza-ti cumpatul.

Leu

Faci cateva schimbari in program, pentru ca trebuie sa ajungi in cateva locuri pentru intalniri care nu erau planificate. Esti putin dat peste cap, dar nici nu poti refuza.

Fecioara

Gandesti la fel precum partenerul de viata, iar acest lucru nu poate decat sa va bucure, pentru ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Balanta

Te concentrezi pe ceva ce tine de casa si familie. Faci o achizitie pe care o considerati indispensabila, dar pana ca obiectul sa ajunga in locuinta o sa mai dureze.

Scorpion

Te lupti cu un sistem care pare ca este impotriva ta. Nu trebuie sa iei totul atat de personal, pentru ca o sa iti incarci mintea cu lucruri inutile.

Sagetator

In tot ceea ce faci gasesti o legatura cu partenerul de viata. Te gandesti tot timpul la el. Poate si pentru ca se apropie momentul unui cadou pentru el si esti in pana de idei.

Capricorn

Multi oameni depind de tine si simti ca responsabilitatea este imensa. De aceea, nu faci nicio miscare fara sa o analizezi foarte atent inainte.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 28 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic