Horoscop: 28 iulie 2014

Luni, 28 Iulie 2014, ora 07:07
3405 citiri
Horoscop: 28 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Inceputul de saptamana vine cu vesti extraordinare care iti redau increderea in sine, dar te fac si mai optimist la ceea ce urmeaza.

Fecioara

Nu prea te-ai odihnit in weekend, asa ca incepi cu o mica pauza de cafea. Nu te intinde prea mult la vorba ca sa nu deranjezi.

Balanta

Aveai un plan bine pus la punct, dar nu se mai potriveste din cauza vremii si va trebui sa il schimbi pe ultima suta de metri.

Scorpion

Ai ocazia sa pui la punct unele lucruri cu un coleg alaturi de care ai fost implicat in niste conflicte in ultima vreme.

Sagetator

Nu ai toate informatiile de care ai avea nevoie pentru a oferi un raspuns vizavi de o chestiune care trebuia rezolvata de ceva timp. Ceri un ragaz de cateva zile. Luna este cea care se ocupa de tot.

Capricorn

Se anunta multa activitate, iar Uranus te va influenta cel mai mult dintre zodii. Rezolvi ceva ce tine de niste acte.

Varsator

Dai dovada de multa responsabilitate si te comporti ca un om matur, impresionandu-i pe cei din jur. Asteapta-te la laude si primeste-le cu bratele deschise, pentru ca meriti.

Pesti

Te intalnesti cu un om foarte drag in viata caruia se apropie un moment foarte special. Ai foarte mari emotii, dar te si bucuri pentru reusita sa.

Berbec

Primesti o invitatie la un eveniment pretentios. Va trebui sa fii foarte atent la tinuta, pentru ca altfel o sa fii taxat.

Taur

Toata ziua esti intr-o stare de agitatie si alergi prin tot orasul pentru a rezolva niste chestiuni ce tin de cateva acte de care ai nevoie urgent. O sa scoti ceva bani din portofel.

Gemeni

Esti foarte vorbaret si pus pe glume si duci farsele pana la un nivel exagerat, iar cineva s-ar putea simti jignit.

Rac

Distrugi un mit astazi si te multumeste aceasta postura. Ai demonstrat ceea ce voiai si acum simti ca poti sa muti si muntii din loc.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 28 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic