Horoscop: 28 iulie

Marti, 28 Iulie 2015, ora 07:23
3514 citiri
Horoscop: 28 iulie
Foto: Ziare.com

Leu

Daca planuiesti o vacanta sau o excursie, ia in calcul si varianta de a ajunge cu intarziere la destinatie, pentru ca lucrurile nu vor merge cum ai sperat. Atentie la oamenii in care ai mare incredere, pentru ca cineva nu este tocmai sincer. Acasa lucrurile sunt ceva mai linistite.

Fecioara

Ai un tonus aparte si multa energie. Multe persoane te vor intreba care este motivul optimismului de care dai dovada, dar preferi sa tii totul secret pentru o perioada.

Balanta

Te folosesti de toate contactele si cunostintele pe care le ai pentru a ajunge mai repede la tinta pe care ti-ai propus-o. Dupa-amiaza se anunta o intalnire cu prieteni dragi.

Scorpion

Incepi ziua cu o activitate linistita, care o sa te umple de energie pozitiva. Ai invatat cum sa te bucuri mai mult de prezent si sa lasi grijile legate de viitor pentru mai tarziu.

Sagetator

Nu ai incredere in tine si in fortele tale si refuzi un proiect despre care ceilalti cred ca l-ai duce cu bine la finalizare. Cunoscutii tai te suna incontinuu si incearca sa ia legatura cu tine prin orice cale pentru a te face sa te razgandesti.

Capricorn

Ai un obiectiv foarte clar si nu lasi nimic sa intervina in drumul tau. In aceste conditii, o sa refuzi ofertele unor prieteni de a iesi in oras sau de a pleca cateva zile intr-o vacanta.

Varsator

Petreci mai mult timp acasa si gasesti o solutie prin care sa iti marchezi teritoriul. Este un fel de a spune, pentru ca in realitate iti pui amprenta in designul locuintei.

Pesti

Visezi la cateva zile petrecute pe o insula pustie doar cu partenerul de viata. Aceasta incearca sa iti satisfaca dorinta si planuieste o escapada romantica. O sa fii foarte impresionat.

Berbec

Trebuie sa analizezi mai bine relatiile cu oamenii din jur, pentru ca tu ai o perceptie diferita fata de unii apropiati si ajungeti la un conflict mic, dar care poate sa devina serios.

Taur

Evaluezi foarte bine activitatea din ultima vreme si notezi schimbarile pe care trebuie sa le faci. Sotul/sotia este de acord cu observatiile tale si se conformeaza.

Gemeni

Vremea te impiedica sa pui in plan programul pentru astazi, dar ajungi sa faci ceva mult mai interesant. Descoperi un loc pe care nu il cunosc multi oameni. O sa te bucuri de liniste si muzica buna.

Rac

O zi mult prea agitata si zgomotoasa pentru gustul tau. Esti omul care are intotdeauna de spus ceva interesant si telefonul o sa iti sune de parca ai lucra la un call center.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 28 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic