Horoscop: 28 iulie 2016

Joi, 28 Iulie 2016, ora 07:39
3951 citiri
Horoscop: 28 iulie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Gasesti o modalitate prin care sa folosesti intr-un mod productiv ceea ce ai invatat pana acum. Apare o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratezi. Fii foarte atent la informatiile pe care le primesti.

Fecioara

Te concentrezi mai mult pe lucrurile pe care le ai de facut pe langa casa, pentru ca in ultima vreme te-ai ocupat de altceva. Ai o lista mare pentru cumparaturi, dar si cateva facturi lasate neplatite.

Balanta

Stai in preajma unor persoane mai tinere - cel mai probabil copii - si inocenta lor te ajuta sa vezi cu alti ochi lucrurile. Te preocupa povestile de viata ale unor oameni pe care ii consideri modele pentru tine si vrei sa stai cat mai mult timp cu ei.

Scorpion

Simtul umorului te va ajuta sa treci peste orice hop astazi. Iei totul in gluma si nimeni nu o sa vrea sa iti stearga zambetul de pe fata. Este o arma secreta a ta pentru a trece mai usor peste unele detalii care nu iti plac.

Sagetator

In interiorul tau stii ca o decizie pe care ai luat-o nu este cea mai buna, dar continui sa te minti singur. Asta pana la amiaza cand primesti un semn ca trebuie sa schimbi ceva si revii asupra hotararii.

Capricorn

De dragul celor dragi esti capabil sa iti intreci limitele zilnic, dar vrei ca efortul tau sa fie recunoscut. Te superi cand cineva nu intelege de la inceput asta. Important este ca stii cum sa abordezi problema si in doar cateva ore o sa te simti multumit.

Varsator

Incerci sa gasesti un prieten caruia i-ai imprumutat bani acum ceva timp, insa, acesta este de negasit. Atunci cand il prinzi la telefon gaseste diverse scuze pentru a nu se intalni cu tine. Trebuie sa inveti o lectie din asta si altadata sa fii mai atent pe cine ajuti.

Pesti

Fii rezervat cu reactiile atunci cand cunosti o persoana, pentru ca ti s-a dovedit de multe ori ca lumea este mica si risti sa intri intr-un conflict. Oricat ai fi de tentat, astazi spune pas comentariilor si mai ales micilor barfe de la birou.

Berbec

Nu este nevoie de un efort mare pentru a-ti urma visul, ci doar sa fii mai atent si mai stapan pe situatie. Chiar daca la inceput poate suna ciudat ti-ar prinde bine niste cursuri de yoga sau meditatie.

Taur

Trebuie sa pui punct unui capitol si sa pasesti cu incredere pe un nou drum. Incurajarile nu vor intarzia sa apara, dar cel mai mult ai nevoie de sprijinul partenerului de viata.

Gemeni

Astepti de mai multe saptamni lansarea unui produs sau unele rezultate, iar astazi este ziua cea mare. O sa fii in culmea fericirii, iar seara te va gasi la terasa preferata alaturi de prieteni.

Rac

Daca ceva nu iese din prima asa cum vrei, nu ceda. Este momentul in care trebuie sa fii mult mai ambitios fata de pana acum si in care trebuie sa dovedesti tot ceea ce poti. Cu siguranta in interiorul tau ai toata forta necesara, important este sa o lasi sa iasa la suprafata.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 28 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic