Horoscop: 28 iunie 2016

Marti, 28 Iunie 2016, ora 06:00
5261 citiri
Horoscop: 28 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Inca de la prima ora trebuie sa iei o decizie care iti va schimba complet programul pentru restul saptamanii. Trebuia sa pleci intr-o deplasare, dar o sa fii nevoit sa amani momentul.

Leu

Este o zi minunata pentru a le spune celor din jur ceea ce simti. Ai ajuns la un echilibru emotional si poti acum sa zici exact ceea ce crezi.

Fecioara

Esti plin de energie si simti ca nimic nu te poate face sa renunti la drumul pe care mergi acum. Ai planuri mari, dar discuta-le inainte si cu sotul/sotia.

Balanta

Stresul din ultimele zile te aduce intr-un punct in care trebuie sa renunti la ceva. Este vorba despre incheierea unei etape din trecut.

Scorpion

Ziua se va dovedi a fi una iesita din comun din punct de vedere al relatiei personale. Partenerul de viata vine cu o propunere de nerefuzat, ceea ce inseamna ca in weekend o sa pleci intr-un loc foarte interesant.

Sagetator

In aceasta seara se recomanda mai multa odihna, pentru ca ultima saptamana a fost una foarte agitata si plina de evenimente care te-au solicitat foarte mult. In timpul zilei nu se va intampla nimic notabil.

Capricorn

Discuti ceva interesant cu o persoana pe care o cunosti de cateva luni despre un subiect care te-a atras recent. Nu stii multe detalii, dar esti dispus sa inveti.

Varsator

Te pregatesti pentru un eveniment important in viata unei rude. Poate fi vorba despre o nunta sau un botez. Esti emotionat si trebuie sa te pregatesti, pentru ca urmeaza o perioada aglomerata si obositoare.

Pesti

Uiti de toate momentele neplacute din ultimele zile, pentru ca un amic iti transmite o veste senzationala. Primesti niste bani care te vor ajuta sa iti respecti niste promisiuni mai vechi.

Berbec

Este o zi foarte buna pentru a te reculege, chiar daca ai de munca. Fa-ti ordine in prioritati si nu inainta cu proiectele de care nu esti 100% multumit.

Taur

Cineva apeleaza la ajutorul tau pentru o afacere, dar ideea ti se pare gresita inca de la inceput si trebuie sa il convingi de asta. Nu te lasa indus in eroare de alte persoane care nu sunt implicate direct.

Gemeni

Intri intr-un mic conflict cu cineva in familie si pana la rezolvarea sa va dura ceva timp. Este important sa intelegi si nevoile celorlalti si sa te dai un pas in spate.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
#horoscop 28 iunie, #horoscop zilnic 28 iunie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic