Horoscop: 28 iunie 2017

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 06:37
6529 citiri
Horoscop: 28 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Vei primi atat de mult ajutor, incat tu abia daca vei mai ridica un deget pentru a face ceva. Esti foarte incantat sa vezi ce prieteni buni ai. Practic, vei atinge succesul fara prea mult efort. Te sincronizezi perfect cu cei din preajma ta.

Leu

Imparte ziua in asa fel incat sa te asiguri ca vei avea timp si pentru putina relaxare. Ultimele zile au fost intense si trebuie sa respiri putin. Nu trebuie sa mergi intr-un loc anume, ci doar sa stai in pat fara laptop sau telefon in mana, doar sa iti odihnesti mintea si trupul.

Fecioara

Iti va fi greu sa iei vreo decizie cu privire la orice, pentru ca nu te poti concentra foarte bine. Lasa hotararile grele pentru un moment in care te vei simti mai sigur pe propriile forte. Cineva din trecutul tau o sa apara in prezent cu o propunere de afacere.

Balanta

Te aventurezi in ceva ce pare mult prea greu la prima vedere, dar vrei sa demonstrezi ca poti mai multe decat cred unele persoane. Urmeaza o perioada plina de provocari si cu mult efort depus, dar astrele au pregatit o surpriza pentru tine.

Scorpion

Influenta cuiva aparut de curand in viata ta iti face foarte bine. Te-a readus pe linia de plutire si ai mai multa incredere in tine. Bucura-te de micile surprize ale vietii fara sa iti adresezi prea multe intrebari. Invata sa traiesti clipa.

Sagetator

Esti intr-un moment in care te inconjori de oameni de calitate de la care ai ce invata. Pastreaza-i in viata ta si stai cat mai mult in preajma lor. Te vor umple de energie pozitiva. Seara vei fi indecis cu privire la petrecerea weekendului, dar partenerul de viata este, ca de obicei, la datorie si te scoate din impas.

Capricorn

O veste primita dimineata functioneaza ca un combustibil de ultima generatie pentru tine. Prinzi viteza si termini sarcinile una dupa alta, finalizand totul chiar inaintea incheierii programului.

Varsator

Trebuie sa faci unele ajustari pentru ca totul sa mearga conform planului. Nu esti genul de persoana care sa se adapteze din mers, dar acum vei fi nevoit sa privesti lucrurile dintr-un alt unghi.

Pesti

Primesti informatii pretioase pe care trebuie sa le folosesti cu maxima atentie, altfel mai mult iti vor dauna decat sa te ajute. Nu vorbi neintrebat si analizeaza totul din umbra inainte sa faci un pas mare.

Berbec

Lucrurile se misca mult mai repede astazi decat te-ai fi asteptat. Un element neasteptat de la birou te aduce in mijlocul unei discutii foarte interesante despre viitorul tau profesional. Nu avea incredere in toti oamenii din jurul tau, pentru ca risti sa fii dezamagit. Incearca sa faci mai multe pe cont propriu.

Taur

Vei avea motive de bucurie miercuri. O sa preiei controlul asupra unei situatii care se indrepta catre un rezultat ce nu era pe placul tau. Primeste sarcinile cu zambetul pe buze. Vei fi plin de energie si dieta pe care o urmezi incepe sa isi arate rezultatele.

Gemeni

Te adaptezi cu bine unor situatii ce pareau periculoase la inceput. Ai motive sa fii mandru de comportamentul tau. Ai reusit sa ii convingi pe cei din jur de ceva, dar fara sa ii manipulezi, ci oferindu-le libertatea de a alege ceea ce cred ca este mai bine pentru ei.

Citeste si Horoscopul lunii iunie Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop 28 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic