Horoscop: 28 mai 2015

Joi, 28 Mai 2015, ora 07:34
4310 citiri
Horoscop: 28 mai 2015
Foto: Ziare.com

Gemeni

Socializezi foarte mult in perioada urmatoare si acest lucru iti permite sa afli lucruri noi despre oamenii cu care lucrezi de ani de zile. Descoperi ca ai interese comune cu unii dintre cei la care nu te-ai fi gandit.

Rac

Reusesti sa iti controlezi emotiile foarte bine si sa zambesti chiar si atunci cand persoana din fata ta te enerveaza cum nu a facut-o nimeni de multa vreme.

Leu

Te lasi ghidat de instinct si este foarte bine, pentru ca sfaturile celor din jur nu iti sunt de niciun ajutor in acest moment. Fa cum simti tu.

Fecioara

Te comporti precum un detectiv si nu te lasi pana cand nu afli si cel mai mic secret al unei persoane pe care o banuiesti ca nu este tocmai sincera cu privire la planurile sale.

Balanta

In prima parte a zilei vei fi ocupat cu un nou proiect care ti-a starnit interesul, dar la amiaza primesti un telefon care te face sa schimbi total aria de interes.

Scorpion

Daca nu esti implicat intr-o relatie, acum este momentul sa iesi mai mult in oras. Nu mai refuza invitatiile primite, pentru ca poate trece dragostea vietii pe langa tine.

Sagetator

Pui baza unei noi afaceri. Ai realizat ca un hobby mai vechi iti poate aduce venituri substantiale, pentru ca multi tineri sunt interasati de asta in ultima vreme si vrei sa materializezi acest aspect.

Capricorn

Nu esti de acord cu parintii sau cu un alt membru al familiei si risti sa intri intr-un mic conflict. Spui clar si raspicat ceea ce vrei si le ceri sa nu mai intervina in ceea ce te priveste doar pe tine.

Varsator

Realizezi cat de importante sunt unele detalii mici pentru tine si incepi sa crezi ca esti foarte diferit fara de oamenii din jurul tau. Visezi ca intr-o zi sa fii propriul stapan pe viata ta. Iti lipseste curajul.

Pesti

Cheltui niste bani pentru ca asta te face sa te simti mai bine atunci cand esti trist. Iti lipseste o persoana care locuieste la mare departare si asa reusesti si tu sa zambesti un pic.

Berbec

Trebuie sa cumperi urgent un cadou si in afara faptului ca nu ai bani nici nu ai idee despre ce ai putea lua. Pierzi ore in sir prin magazine.

Taur

Obiectivele in viata personala sunt din ce in ce mai ridicate si te soliciti mai mult pe zi ce trece. Asigura-te ca nu treci de pragul la care poate rezista organismul.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 28 mai, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic