Horoscop: 28 octombrie 2014

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 07:00
3890 citiri
Horoscop: 28 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Scorpion

Daca lucrezi intr-un domeniu care are legatura cu banii, ai grija cand numeri, pentru ca risti sa comiti o greseala care o sa te coste. Deschide bine ochii astazi.

Sagetator

Faci o impresie buna la locul de munca si o sa ajungi model pentru cineva mai tanar. Ai rabdare cu persoana respectiva, pentru ca are emotii foarte mari.

Capricorn

O sa fii mai linistit decat in prima zi a saptamanii. O mica neintelegere cu partenerul de viata te adusese intr-un punct critic, dar te relaxezi repede.

Varsator

Facturile iti bat la usa si oricat le ignori nu o sa scapi de ele decat daca le platesti. Nu mai sta pe ganduri. La birou se anunta o zi agitata.

Pesti

Daca vrei sa te implici in activitati noi, va fi nevoie sa depui un efort mai mare decat de obicei, pentru ca nu esti obisnuit cu efortul fizic si asta o sa se observe imediat.

Berbec

Nu esti incantat cu privire la latura financiara a unui proiect, dar consideri ca de data aceasta poti face un compromis doar pentru a lega relatiile cu persoanele noi pe care le-ai cunoscut.

Taur

Finalizezi o activitate inceputa de o buna perioada de timp si o sa ai parte de satisfactii nebanuite. Soarele s-a ocupat cu atentie de acest aspect.

Gemeni

Emani energie pozitiva si o sa ii bucuri pe toti cei cu care te vei intalni. Zambetul tau este molipsitor si oamenii din jurul tau se vor simti cu bateriile incarcate dupa ce vor discuta cu tine.

Rac

Sansa e de partea ta. Spui ceea ce trebuie la momentul potrivit si o sa iesi in evidenta cu ceva. Banii obtinuti astazi te vor ajuta sa te rasfeti putin.

Leu

Afli o multime de lucruri interesante despre oamenii care te inconjoara. Unele detalii te vor induce in eroare, dar pana la urma o sa intelegi ceea ce se intampla.

Fecioara

Conjunctura astrala te favorizeaza cel mai mult dintre toate zodiile. Vei primi vesti bune atat acasa, cat si la birou. Adevarul este ca la cele de la munca te asteptai, dar voiai sa fie confirmate.

Balanta

Ai multe cumparaturi de facut si ar fi bine sa tii cont de lista ta pentru a nu depasi bugetul, care si asa este destul de mic, pentru ca este sfarsit de luna.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 28 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic