Horoscop: 28 septembrie

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 08:18
4536 citiri
Horoscop: 28 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Te concentrezi pe partea materiala cam mult si uiti de frumusetea vietii, de partea sufleteasca si de bucuria de a impartasi momente speciale cu cei dragi. Ceva te face sa iti revizuiesti comportamentul.

Scorpion

Participi la un eveniment de grup, probabil un curs, o conferinta sau un workshop. O sa inveti ceva ce te va aduce cu un pas mai aproape de telul tau principal.

Sagetator

Fa tot ceea ce este important dimineata, pentru ca la amiaza o sa se schimbe radical planurile si nu vei mai avea timp de nimic.

Capricorn

Cel mai favorabil aspect este cel al banilor si cel mai putin favorabil este cel al dragostei. Asta nu inseamna sa te astepti la certuri, ci doar ca nu se va schimba nimic in acest plan.

Varsator

Cineva iti face o propunere care nu este pe placul tau. Cu cele mai frumoase cuvinte o refuzi, iar totul va capata o forma amuzanta de care sa va amintiti cu drag.

Pesti

Ti-ai propus ca astazi sa nu lasi nimic sa te afecteze si sa ignori toti factorii care ar putea sa te supere, mai ales ceea ce tine de partea financiara.

Berbec

Incasezi un glonte in locul cuiva. Ajuti un prieten sa nu intre intr-un necaz, desi ar fi un moment bun sa se maturizeze si sa isi asume responsabilitatea pentru faptele sale. Seara o sa o petreci in linistea caminului tau.

Taur

Astrele iti ofera o energie molipsitoare. Esti toata ziua cu zambetul pe buze si nimeni nu te poate refuza. Esti constient de avantajul pe care il detii si fortezi mana cuiva.

Gemeni

Vizita surpriza a unui vechi sau fost amic iti schimba planurile. Nu ai discutat de multa vreme cu acesta, iar ultima convorbire nu a fost una cu un ton obisnuit. Va fi ceva ce te va face sa iesi din starea de calm.

Rac

O persoana incearca sa intre in gratii, desi a gresit fata de tine. Pana seara realizezi ca regretele sale sunt sincere si ii acorzi o a doua sansa.

Leu

Te conectezi cu natura sau cu o sursa de energie care te ajuta sa duci sarcinile la sfarsit in timp record. Un potential partener de afaceri vine cu vesti bune pe seara.

Fecioara

Partenerul de viata sau cineva cu care vrei sa incepi o relatie iti propune o escapada romantica, macar pentru cateva ore. Destinatia va fi una noua.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 28 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic