Horoscop: 29 aprilie 2016

Vineri, 29 Aprilie 2016, ora 07:28
3642 citiri
Horoscop: 29 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Timpul trece prea repede pentru tine astazi si nu apuci sa duci la bun sfarsit tot ce aveai pe lista. Din aceasta cauza, o sa fii nevoit sa renunti la unele sarcini si sa le predai altcuiva.

Gemeni

Intri in contact cu persoane de care te-ai ferit pana acum. Esti nevoit sa colaborezi cu acestea si unele te vor uimi. O sa ajungi sa iti schimbi parerea despre ele.

Rac

Este logic sa te concentrezi pe sarcinile urgente, dar nu uita nici de dosarele lasate pe birou mai mult timp. O sa vina vremea termenului limita si asta foarte curand.

Leu

Te deranjeaza ceva la aspectul tau si faci o schimbare care te va motiva foarte mult. Te simti excelent si psihic, si fizic.

Fecioara

Ziua de vineri va fi una linistita pana seara, cand vor avea loc multe evenimente si tu o sa fii in centrul atentiei. Nu esti obisnuit cu atat de multa lume interesata de tine, dar te-ai putea obisnui.

Balanta

Pleci la drum sau iti pregatesti bagajul. Urmeaza sa stai cateva zile departe de rutina zilnica si esti foarte incantat de ceea ce va urma.

Scorpion

Astrele sunt de partea ta si o sa reusesti cam tot ceea ce o sa iti propui, insa, trebuie sa depui mai mult efort decat de obicei si sa accepti sa asculti si ideile altor oameni.

Sagetator

Evita magazinele astazi pentru ca este aglomeratie si nici nu te vei putea abtine de la cumparaturi. Nu ai nevoie de nimic. In plus, partenerul de viata vrea sa faceti economii pentru concediu.

Capricorn

Un prieten isi descopera latura artistica si te invita sa il insotesti intr-un loc care are legatura cu noul sau hobby. La inceput, nu vei fi foarte incantat, dar pana la urma te vei distra.

Varsator

La birou, este cam prea mult zgomot pentru gustul tau si te retragi linistit intr-un colt ca sa iti faci treaba. Seara, te intalnesti cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mai mult timp.

Pesti

Fii foarte atent la cum pui accentul pe anumite detalii in timpul discutiilor cu partenerul de viata, pentru ca s-ar putea simtit jignit de ceva.

Berbec

Nu scoate portofelul din buzunar de fiecare data cand vezi ceva interesant in magazine. Invata sa faci o selectie atenta, inainte sa ramai fara bani.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 29 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic