Horoscop: 29 august 2014

Vineri, 29 August 2014, ora 07:22
3671 citiri
Horoscop: 29 august 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Ai oferit un sfat de milioane cuiva, iar acea persoana vrea sa iti intoarca favoarea. Te poti astepta la un cadou special din partea sa.

Balanta

Partenerul de viata vrea sa te implici mai mult in treburile care tin de casa. Tie nu iti sta gandul la asa ceva si doar Soarele te va ajuta sa scapi ca prin urechile acului.

Scorpion

Nu vrei sa iesi in evidenta, dar nu ai cum sa schimbi asta. Noua atitudine sau look-ul tau vor fi subiect de discutie peste tot unde vei merge.

Sagetator

Te-ai obisnuit cu un anumit program, dar trebuie sa faci cateva modificari pentru a reintra in ritm. Marte iti va oferi energia de care o sa ai nevoie.

Capricorn

Esti vrajit de ceea ce ti se intampla. Dupa cateva saptamani de stres si munca vine rasplata. Si va fi una mai mare decat te-ai fi asteptat.

Varsator

Venus iti ofera o stare speciala. Iti place sa te inconjori de lucruri si oameni frumosi, sa vizitezi locuri dragute care sunt in apropierea orasului tau. Va fi o zi minunata.

Pesti

Te gandesti numai la weekend si dai zor pentru a termina cat mai repede munca. Sotul/sotia planuieste de cateva saptamani ceea ce urmeaza sa aiba loc.

Berbec

Latura romantica iese la suprafata si o sa il acaparezi pe cel drag cu gesturi tandre. Se anunta o seara aparte pe care nu o vei uita.

Taur

Trebuie sa dai dovada de multa tarie de caracter si stapanire de sine, pentru ca cineva se va juca cu nervii tai. La amiaza se rezolva tot.

Gemeni

Incearca sa fii putin mai organizat, pentru ca dezordinea din jurul tau te agita foarte mult. Nu reusesti sa faci nimic bine si se vor aduna multe frustrari.

Rac

Daca nu iti urmezi instinctul, vei fi victima sigura a celor care incearca sa profite de naivitatea ta. Deschide bine ochii. Soarele va fi alaturi de tine.

Leu

Trebuie sa faci o alegere pe care o consideri dificila, dar cel drag te va ajuta sa pui in balanta lucrurile bune si cele rele pentru a fi cat mai usor.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 29 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic