Horoscop: 29 august 2016

Luni, 29 August 2016, ora 07:34
4291 citiri
Horoscop: 29 august 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Iti este greu sa te adaptezi schimbarilor care au loc in ultima vreme in viata ta. Te-ai apucat de un nou proiect si pentru a te asigura ca totul decurge cum trebuie esti nevoit sa renunti la ceva ce iti place sa faci.

Balanta

Conjuctura astrala este avantajoasa pentru nativii in balanta. Evenimentele iau o turnura neasteptata si esti surprins de gestul unui prieten.

Scorpion

Vrei sa evoluezi din punct de vedere educational si iei o decizie care o sa iti imbunatateasca situatia financiara. Acest lucru o sa te ajute sa intri si intr-o stare de relaxare, pentru ca nu mai esti stresat de plata facturilor.

Sagetator

O greseala mai veche te face acum sa platesti. Nu este vorba despre ceva care implica bani, ci despre ceva moral. Din fericire, familia te sustine.

Capricorn

Nu te bazezi pe sprijinul nimanui si vrei sa dovedesti ca tot ce faci reusesti de unul singur. O sa fie o zi grea, dar o sa fii foarte mandru de ceea ce ai realizat.

Varsator

Pune-ti lucrurile si emotiile in ordine, altfel o sa ai o problema acasa. Atentie la semne si la felul in care le analizezi. Te poti confrunta cu o mica deceptie, pentru ca nu poti gestiona situatia asa cum ar trebui.

Pesti

Nu te baza pe intuitie pentru deciziile importante. Asculta sfaturile prietenilor, colegilor, ia in considerare dorintele superiorilor. Nu-ti asuma riscuri inutile. In plan financiar se anunta schimbari pozitive.

Berbec

Ocupa-te de angajamentele pe care le-ai luat, dar nu le-ai dus la bun sfarsit. Acum este momentul sa nu te bazezi pe ajutorul prietenilor, ci sa iti dovedesti independenta.

Taur

Cauta compania familiei si prietenilor, pentru ca ai nevoie ca cineva drag sa iti fie alaturi. O deplasare in interesul slujbei o sa iti aduca si un castig financiar marisor.

Gemeni

Te invarti intr-un cerc cu oameni cu functii importante si vrei sa inveti ceva de la ei. Nu pune intrebari, pentru a nu-i deranja. Mai bine, priveste de pe margine.

Rac

Faci un pas in spate si privesti situatia in care te afli cu alti ochi dupa ce ai discutat cu un specialist. Solutia oferita de acesta va fi perfecta.

Leu

Intri intr-o perioada in care trebuie sa te dedici unor activitati menite sa te energizeze. Ai ascultat sfatul unui prieten si incerci ceva nou, dar foarte interesant.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 29 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic