Horoscop: 29 decembrie 2011

Joi, 29 Decembrie 2011, ora 07:01
2655 citiri
Horoscop: 29 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Capricorn

Afli tot felul de lucruri si pentru ca nu esti atent le "culegi" doar pe cele neadevarate. Din cauza acestora risti sa ai parte de cateva discutii neplacute. Cineva din familie o sa observe si va face tot ce ii sta in putere pentru a te face sa te trezesti la realitate.

Varsator

Primesti ceva zilele acestea. Poate fi vorba despre un cadou sau o suma de bani cu ajutorul careia o sa iti cumperi ce iti place sau ce iti doresti de mult timp.

Pesti

Daca vrei sa nu ai probleme cu partenerul de viata, nu crede tot ceea ce iti spun unele persoane despre care crezi ca iti sunt apropiate, insa in realitate asteapta sa faci o greseala. Cum ii recunosti? Usor. Sunt cei ce par sa insiste cu vorbele frumoase. Ai grija doar sa nu te uiti urat si la cel ce face un gest politicos.

Berbec

Astrele arata ca vei avea de trecut un hop astazi, insa cu ajutorul unei rude o sa duci la bun sfarsit totul. Seara te simtit atat de usurat sufleteste, incat vrei sa iesi in oras sa sarbatoresti.

Taur

Apropiatii tai vor sa te faca sa ai mai multa incredere in tine, asa ca te poti astepta la un test din partea lor sau la o discutie in cadrul careia vei fi mustrat. Ar trebui sa iti inveti lectia pentrui ca cei din jurul tau au dreptate in aceasta privinta.

Gemeni

Te-ai saturat sa dai socoteala pentru ceva ce greseste un coleg si te-ai hotarat sa iti faci dreptate. O sa porti o discutie cu un sef si o sa ii spui tot ceea ce te deranjeaza. Pe de-o parte risti foarte mult, insa pe de alta parte te gandesti ca nu mai poti sa taci si sa fii tu cel pedepsit.

Rac

Urmeaza sa faci o afacere sau sa semnezi un contract ce te poate face sa avansezi mult mai repede in cariera. Nu reusesti sa te gandesti la altceva. Toata ziua vei fi preocupat de acest lucru.

Leu

Esti multumit sufleteste si acum mai ai nevoie doar de odihna. Incerci sa asezi totul la locul de munca pentru a-ti permite cateva ore macar de liniste. Stai mai mult timp cu familia.

Fecioara

Petreci ceva mai mult timp in compania unei persoane de la care ai ce invata. Simplele sale gesturi reprezinta o lectie pentru tine si nu ai vrea sa se termine acest mic "curs".

Balanta

Nu ar strica in perioada asta sa oferi mai multa atentie partenerului de viata. A inteles ca a fost o perioada aglomerata pentru tine, insa ia in calcul faptul ca relatia personala nu se bazeaza doar pe "Buna dimineata" sau "Noaptea buna".

Scorpion

Vrei neaparat sa reusesti sa faci ceva cu care sa ii impresionezi pe cei din jur. Doar sa ai grija sa nu exagerezi, mai ales daca este vorba despre o activitate fizica.

Sagetator

Atunci cand este vorba de familia ta ai da orice suma ca sa o vezi fericita. Problema este ca situatia financiara nu este chiar roz si trebuie sa fii prudent. Limiteaza-te la ceva mai ieftin, dar care sa impresioneze.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic