Horoscop: 29 decembrie

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 07:50
6484 citiri
Horoscop: 29 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Va fi o zi de actiune. Vei umbla mult prin oras. Partea proasta este ca o sa fii epuizat, dar cea buna este ca o sa rezolvi o multime de chestiuni birocratice pe care le-ai amanat multa vreme.

Varsator

Vesti bune vin inca de la prima ora. Este adevarat, cam dimineata, dar dupa ce bei cafeaua incepi sa procesezi informatiile primite si nu o sa te poti plange.

Pesti

Niste chestiuni care nu suporta amanare te vor tine ocupat mare parte din zi. Rezolva-le inainte de lasarea serii, cand trebuie sa primesti musafiri.

Berbec

Urmeaza sa faci un pas important si te cuprinde teama. Ia-ti ragaz cateva clipe si incearca sa te mobilizezi si sa analizezi toate datele pe care le detii.

Taur

Anul se apropie de final, dar tu te gandesti deja la cum sa procedezi la intoarcere la birou, astfel incat sa te asiguri ca pozitia pe care o vizezi va fi a ta.

Gemeni

Este un moment bun sa ii oferi o pauza mintii. Relaxeaza-te, vizioneaza filme, plimba-te prin magazine. Fa orice, doar sa nu te mai gandesti la slujba.

Rac

Esti foarte sensibil si te emotioneaza povestile lacrimogene. Astazi o sa fii martor la ceva ce te va invata sa pretuiesti prietenia celor dragi.

Leu

Increderea in propriile forte iti este putin afectata, dar cu ajutorul partenerului de viata sau al unui prieten bun revii pe drumul cel bun.

Fecioara

Esti orientat catre detalii si nimic nu scapa fara sa fie observat de tine. Tocmai aceasta caracteristica a ta o sa te aduca intr-un punct vizat de multa vreme.

Balanta

Vei fi pus intr-o postura inedita in grupul de prieteni. Cineva te propune pentru a organiza o calatorie cu gasca si o sa ai o mare responsabilitate.

Scorpion

Nu esti foarte odihnit si tocmai de aceea de scoate din minti optimismul unui amic. Este adevarat ca face foarte multa galagie, dar fii mai intelegator.

Sagetator

Esti o persoana directa si spui clar si raspicat atunci cand crezi ceva. Sinceritatea iti va fi de ajutor astazi. Soarele si Marte fac echipa si iti ofera o seara romantica.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 29 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic