Horoscop: 29 ianuarie 2016

Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 07:28
4214 citiri
Horoscop: 29 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Astazi stai deoparte si doar observi ceea ce fac cei din jur. Notezi fiecare lucru care ti se pare interesant si o sa vina si timpul sa iti faci publice concluziile.

Pesti

O fantezie mai neobisnuita pune stapanire pe tine si nu te gandesti la altceva decat la aceasta. Nu este vorba despre ceva cu tenta sexuala, asta trebuie stabilit de la inceput.

Berbec

Pluto iti ofera puterea si curajul de care ai nevoie astazi pentru a pune punctul pe "i". Ai grija, totusi, la ton, pentru ca ai tendinta de a deveni agresiv verbal cu unele persoane.

Taur

Ai prevazut un pericol si nu ai dat curs unei invitatii, iar astazi observi ce decizie buna ai luat atunci. Planeta iubirii te face foarte vulnerabil in fata rugamintilor partenerului de viata.

Gemeni

Esti foarte stabil din toate punctele de vedere, dar astazi ai nevoie de sustinerea prietenilor, pentru ca nu te simti confortabil. O sa fii suspus unui test important.

Rac

Astrele iti permit sa iti dai frau liber sentimentelor si sa incepi ceva alaturi de partenerul de viata. Ai un simt practic deosebit, care te va ajuta in aceasta perioada.

Leu

O ruda apropiata are nevoie de ajutorul tau. Ai cam obosit sa alergi pentru altii, dar iti promiti ca va fi ultima data. Seara se anunta a fi una relaxanta.

Fecioara

Rabdarea iti este pusa la incercare de cateva rude, dar te calmezi rapid si simplu. Impui niste limite si o sa observi imediat o imbunatatire.

Balanta

Te asteapta o serie de surprize atat la locul de munca, cat si acasa. O sa fii surprins de cat de bine s-au mobilizat prietenii pentru a face ceva special pentru tine.

Scorpion

Vrei sa schimbi decorul si esti sigur spre ceea ce trebuie sa iti indrepti atentia. Sunt cateva aspecte ce pot fi imbunatatite si acum iti faci timp sa te ocupi de ele.

Sagetator

Nu vrei sa pleci de acasa, dar nu ai de ales. La locul de munca termini rapid treaba si chiar o sa pleci mai devreme, pentru ca seara ai programata o intalnire cu mai multi prieteni.

Capricorn

Se anunta o zi plina de alergaturi si semnat acte oficiale, dar o faci cu placere, pentru ca urmeaza sa obtii niste bani pe care ii astepti de multa vreme. Cu ajutorul acestora o sa pui capat unei perioade tensionate.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 29 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic