Horoscop: 29 ianuarie 2018

Luni, 29 Ianuarie 2018, ora 06:39
5910 citiri
Horoscop: 29 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Ai multe emotii pentru ca un prieten vine in vizita si nu l-ai vazut de multa vreme. In plus, trebuie sa faci un anunt si te coplesesc emotiile doar cand te gandesti.

Pesti

A fost un weekend aglomerat si inca te resimti. Incearca sa nu te obosesti si sa depui cat mai putin efort in prima zi a saptamanii. Daca poti, ia-ti chiar o zi libera.

Berbec

Nu te arati de la inceput entuziasmat de ceva, dar in interiorul tau esti. Doar ca nu vrei sa iti lasi la suprafata sentimentele. Relatia cu o persoana evolueaza de la gradul de amicitie la prietenie si o sa te simti apropiat de ea.

Taur

Vizitezi pe cineva si fara sa te gandesti la asa ceva o sa primesti vesti legate de o mostenire. Si la birou vin niste oferte de nerefuzat. Incearca sa iti rezervi seara timp pentru tine.

Gemeni

Incearca sa nu te imprumuti in perioada asta pentru ca ai tendinta de a cumpara ceva nu iti trebuie cu adevarat. Fii cumpatat si in declaratii cu privire la cineva care a gresit.

Rac

Te intereseaza mai mult sanatatea si te gandesti la o dieta sau vei cauta foarte multe informatii despre acest lucru. La birou te vei concentra mult pe un proiect incredintat tie de superiorii ierarhici.

Leu

Ar fi bine sa te gandesti in ce sa investesti niste bani si variantele sunt atat de multe, incat simti ca o sa cedezi din cauza presiunii. Nu iti neglija viata sentimentala. Seara ti-ar prinde bine sa te intalnesti cu cineva cu care nu te-ai vazut de multa vreme.

Fecioara

Nimic nu te deturneaza din drumul tau si totul merge ca pe roate. Efectuezi o multime de sarcini pe care le-ai ignorat in ultima vreme. Seara ar fi bine sa te odihnesti, pentru ca succesul inregistrat nu inseamna ca oboseala dispare ca prin minune.

Balanta

Lasa gandurile pozitive sa puna stapanire pe tine. La inceput te gandesti sa nu gresesti cu optimismul, dar este exact atitudinea de care ai nevoie acum.

Scorpion

Dimineata te gaseste cu zambetul pe buze. Dormi bine si te trezesti cu bateriile incarcate, ceea ce inseamna ca nimic nu te poate tine pe loc din a duce ziua la bun sfarsit cu succes. Un gest facut la amiaza o sa te faca eroul cuiva.

Sagetator

Incerci sa te izolezi de cineva pentru a lucra in liniste. Cu greu vei reusi sa te concentrezi, dar nu numai galagia este de vina, ci si faptul ca mintea ta este in cu totul si cu totul alt loc.

Capricorn

Vei provoca gelozia cuiva care te place. Stii ce sentimente are pentru tine si profiti putin de aceasta pozitie. S-ar putea sa fii luat prin surprindere de ceva ce va face.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 29 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic