Horoscop: 29 iulie 2014

Marti, 29 Iulie 2014, ora 07:38
3507 citiri
Horoscop: 29 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Esti pus pe fapte mari si nu mai vrei sa treci cu vederea nimic in aceasta perioada. Ii taxezi pe cei care nu isi vad de munca lor.

Fecioara

Relatia ta cu rudele este din ce in ce mai buna, pentru ca i-ai anuntat ceea ce ai de gand sa faci. Esti pe drumul cel bun.

Balanta

Cauti explicatii pentru absolut orice si problema este ca nu tot ceea ce afli este pe placul tau. Saturn o sa te influenteze destul de mult astazi.

Scorpion

Soarele lucreaza in favoarea ta. Te pune intr-o lumina buna in fata unei persoane care nu avea o parere prea buna in ultima vreme.

Sagetator

Regreti ca ai spus cuiva exact ceea ce credeai. In realitate, tu ai vrut sa fii sincer, dar aceste lucruri au fost interpretate gresit. Va trebui sa gasesti o solutie prin care sa aduci totul la normal.

Capricorn

Esti convins ca drumul pe care o iei acum este cel potrivit. Iti asculti instinctul si acesta este cel mai bun lucru. Actiunile mai vechi ti-au demonstrat ca trebuie sa faci doar cum crezi tu ca e bine.

Varsator

Ai ocazia sa spui tot ce te-a deranjat pana acum. Astrele iti deschid o usa, dar important este ca tu sa stii cand sa te folosesti de acest avantaj.

Pesti

Atragi multe complimente si laude astazi. Ti-ai facut o schimbare in privinta infatisarii si acest lucru se observa imediat.

Berbec

O sa semnezi un contract foarte important si pe care il astepti de multa vreme, mai exact cateva luni. Aveai momente in care nici nu mai sperai ca este posibil.

Taur

In cazul tau dragostea este oarba. Nu te intereseaza nimic ce nu are legatura cu partenerul de viata.

Gemeni

Cineva se joaca cu nervii tai, iar astazi intrece masura. Drept urmare, pui piciorul in prag si spui tot ceea ce ai pe suflet. O sa iti amintesti si de chestiuni mai vechi.

Rac

Esti foarte obosit chiar daca este abia inceputul saptamanii. Organizeaza-ti mai bine timpul, altfel o sa clachezi pana in weekend.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 29 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic