Horoscop: 29 iulie

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 07:26
4304 citiri
Horoscop: 29 iulie
Foto: Ziare.com

Leu

Faci o sugestie care atrage atentia cuiva. O sa iasa ceva maret din asta, dar trebuie sa te tii de treaba si sa fii sigur ca oamenii din echipa ta nu te lasa la greu.

Fecioara

Castigi un proces sau ceva ce iti va furniza o suma destul de mare. Nu trebuie sa planuiesti imediat cheltuirea lor, ci mai bine depune-i intr-un fond de economii.

Balanta

Intampini o mica problema dimineata, dar cu diplomatie si calm o rezolvi inainte de pranz. Seara o sa apara o solutie si mai buna pentru toate aceste mici chestiuni.

Scorpion

Incearca sa iti tii orgoliul in frau, pentru ca ai tendinta de a intra in lupte care nu iti fac neaparat bine. Lasa de la tine daca vrei sa ajungi cu bine la sfarsitul saptamanii.

Sagetator

Te-ai odihnit foarte bine in ultima perioada si ajungi la birou cu o pofta de munca cum nu ai mai avut de multa vreme. Rezolvi din sarcini la foc automat.

Capricorn

Vrei sa analizezi atent relatiile pe care le ai cu o unii dintre colaboratori si sa inchei legatura cu cei pe care ii consideri nocivi pentru tine si afacerea ta.

Varsator

De cateva saptamani esti in cautarea unui lucru pe care vrei sa il achizitonezi si l-ai gasit in sfarsit, spre fericirea ta, dar si a partenerului de viata, care mai avea putin si iti anunta disparitia, pentru ca umblai prea mult prin oras.

Pesti

Vestile bune vin la pachet. Asa se face ca astazi telefonul iti suna intruna, iar informatiile pe care le afli sunt mai mult decat imbucuratoare si au legatura cu weekendul care urmeaza.

Berbec

Daca nu esti implicat intr-o relatie serioasa, acum este momentul sa faci un pas in fata spre o persoana pe care o placi de mai mult timp, dar in privinta careia nu ai avut curaj sa spui nimic.

Taur

Mai multa atentie la activitatile casnice. In ultima vreme ai facut orice altceva mai putin curatenie in locuinta si s-au adunat cam multe de facut. Daca nu te conformezi, apar probleme cu familia.

Gemeni

Marchezi inceputul unui proiect nou printr-o iesire in oras cu oamenii alaturi de care muncesti si in care ai mare incredere. O sa fiti supusi unor incercari in perioada urmatoare.

Rac

Ai nevoie de un sprijin financiar si te gandesti la un imprumut. Faci o cercetare amanuntita de piata inainte sa iei o decizie. Ti-ar prinde bine sfatul unei persoane avizate.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 29 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic