Horoscop: 29 iunie 2016

Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 08:31
4345 citiri
Horoscop: 29 iunie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Toate relatiile tale sunt influentate de o decizie de moment. Ajuti pe cineva sa rezolve o problema financiara care i-a intors viata pe dos.

Leu

Te pui in slujba colegilor si a membrilor familiei. Oamenii din jurul tau au anumite asteptari de la tine si nu vrei sa ii dezamagesti. Simtul umorului te va ajuta in perioada urmatoare.

Fecioara

Iti pui la incercare mintea. Te implici in activitati care te provoaca si esti foarte incantat de perspectivele care ti se arata. Pastreaza-ti calmul in discutiile cu cineva din familie.

Balanta

Un prieten apropiat are probleme cu banii si te-ai oferi sa il ajuti, dat in trecut ai fost o data pacalit si nu vrei sa risti. Dar nici nu te lasa inima sa il abandonezi, asa ca trebuie sa te gandesti foarte bine.

Scorpion

Intuitia de moment duce la conversatii neobisnuite, dar inedite. Descoperi detalii amuzante din viata unor prieteni. Te incarci cu energie pozitiva in urma discutiilor cu ei.

Sagetator

O persoana ce vrea mereu sa para nonconformista te enerveaza foarte rau astazi. Norocul tau este ca nu ai zi de zi de-a face cu ea si poti sa o ignori. Daca alegi sa spui ceva, te vei implica fara rost intr-un conflict.

Capricorn

Trebuie sa evoluezi si astazi faci primii pasi in acest sens. Atitudinea optimista te va ajuta enorm in noul capitol din viata ta.

Varsator

Ceva te inspira intr-o forma aparte in perioada urmatoare si iei decizii de care pana acum te-ai ferit. Indraznesti mai mult, iar efortul iti va fi rasplatit.

Pesti

Cultura unui anumit popor te pasioneaza si vrei sa afli mai multe. Te gandesti chiar la o vacanta in zona respectiva, dar trebuie sa discuti si cu partenerul de viata ca sa fie de acord.

Berbec

Descoperi noi surse de energie care te vor ajuta atat in plan personal, cat si in afaceri. Un vis mai vechi revine in atentie si abordezi subiectul dintr-un alt punct de vedere.

Taur

Iti doresti sa calatoresti si vorbesti cu prietenii pentru a face programul pentru weekendul care urmeaza. Seara iesi in oras cu oameni interesanti cu care stabilesti niste termeni pentru o afacere.

Gemeni

Auzi ceva despre o oportunitate pentru cresterea veniturilor si vrei sa afli mai multe detalii. Te intereseaza foarte mult acest aspect si nu te linistesti pana cand nu ajungi sa iti dezvolti propria afacere.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 29 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic