Horoscop: 29 iunie 2017

Joi, 29 Iunie 2017, ora 07:00
7251 citiri
Horoscop: 29 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Lipsa timpului te impiedica sa ajungi intr-un loc cu partenerul de viata, dar vrei sa iti ceri scuze intr-un mod deosebit. O cina romantica sau o plimbare intr-un loc special pentru el il va imbuna. La birou, incearca sa iesi din cutie si sa iti asumi mai multe responsabilitati. Poti sa o faci si chiar este indicat.

Leu

Ai o multime de idei, dar parca ti se opresc cuvintele pe varful limbii. Inspira adanc si incurajeaza-te singur, daca nu este nimeni langa tine care sa te impinga de la spate. Indrazneste sa spui ceea ce crezi si sa propui propriile proiecte.

Fecioara

Mintea iti este foarte treaza, semn ca noaptea a fost un sfetnic bun pentru tine. Acum stii pe ce drum sa pasesti si cum trebuie sa procedezi, pentru ca lucrurile sa avanseze in directia dorita de tine. In privinta vietii personale, ia legatura cu oameni cu care nu ai vorbit de mult timp.

Balanta

Ocupa-te doar de problemele tale pentru moment si lasa-i pe ceilalti sa dovedeasca daca sunt maturi. Nu este datoria ta sa le usurezi tuturor viata, ci sa te ocupi sa iti fie si tie bine. De asemenea, nu iti schimba un punct de vedere doar pentru ca cineva nu accepta si o alta opinie.

Scorpion

Te bucuri de o atmosfera deosebita peste tot pe unde mergi. Toti oamenii iti zambesc si se ofera sa te ajute. Nu prea esti obisnuit cu atitudinea aceasta, mai ales daca ajungi in institutii ale statului, dar nu pui prea multe intrebari, ci iti rezolvi rapid treaba.

Sagetator

Nu astepti o invitatie pentru a vorbi, ci spui direct si clar ceea ce crezi sau ceea ce nu iti este pe plac. Cineva care nu te cunoaste foarte bine va fi uluit de reactia ta.

Capricorn

Foloseste-ti intreaga energie la birou. Te ocupi de un proiect important si acesta este momentul in care trebuie sa te remarci. Totusi, ai grija sa nu iti epuizezi organismul si sa nu clachezi inainte de termenul limita.

Varsator

Aproape ca nu simti cat de repede trec orele la birou. Seara urmeaza sa o petreci cu oameni dragi, intr-un loc special. Poate chiar te pregatesti pentru plecarea in concediu.

Pesti

Nu irosi nicio clipa astazi, ci bucura-te de fiecare moment cat mai mult posibil. Invata sa primesti ceea ce viata iti ofera, cu bune si cu rele. Este posibil sa primesti musafiri sau, din contra, tu sa mergi in vizita.

Berbec

Forta ta interioara iti ofera puterea necesara pentru a duce la bun sfarsit o sarcina pe care o considerai o povara. Te simti eliberat si poti sa te ocupi si de chestiuni care te bucura.

Taur

Apasa pe pedala de viteza, pentru ca trebuie sa termini rapid treaba de la birou. Stii ca acasa te asteapta ceva fantastic si vrei sa ajungi cat mai repede. Daca ai planuri pentru a iesi in oras, surpriza va fi si mai interesanta.

Gemeni

Daca cineva iti spune un secret, fii un prieten bun si nu il divulga nimanui. Trebuie sa fii un sprijin pentru cei care au nevoie de tine, pentru ca si ei ti-au fost alaturi. Partenerul de viata iti propune un plan excelent pentru weekend.

Citeste si Horoscopul lunii iunie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 29 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic