Horoscop: 29 mai 2013

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 07:02
2824 citiri
Horoscop: 29 mai 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Primesti o multime de telefoane, insa niciunul nu este cel care te interesa pe tine. Sperai sa afli ceva important pentru tine si familie. Mai ai de asteptat.

Rac

Esti deschis provocarilor si accepti ceva cu totul si cu totul nou pentru tine. Te incanta gandul ca ai putea sa impresionezi cu asa ceva.

Leu

Ai incredere in cineva care nu este tocmai o persoana demna de asa ceva. Incearca sa nu iti deschizi sufletul in fata acesteia. Altfel, o sa regreti.

Fecioara

Ti se pare ca lumea din jurul tau a luat-o razna. Nimic nu mai este asa cum stiai tu si toti fac altceva decat in mod normal. De fapt, asta se intampla de mai mult timp, insa acum ai inceput sa fii atent la ceilalti.

Balanta

Obtii un record in privinta numarului de ore muncite. Daca nu iei rapid o pauza, o sa clachezi exact cand nu trebuie. Odihneste-te, pentru ca echipa ta se bazeaza pe tine.

Scorpion

Esti foarte jucaus astazi si te comporti ca un copil care are foarte multa energie. Nu ai stare si o sa ii obosesti pe colegi, deoarece o sa te agiti foarte mult.

Sagetator

Spre deosebire de scorpioni, tu esti foarte lenes. Nu ai chef de nimic. Iti doresti sa termini repede treaba si sa mergi acasa.

Capricorn

O sa discuti cu zeci de persoane astazi. Esti pe cale sa semnezi un contract si inainte sa o faci vrei sa te asiguri ca detii toate datele necesare.

Varsator

Fii constient de faptul ca daca refuzi pe cineva de multe ori cand ii vei cere o favoare este posibil sa primesti acelasi raspuns. Prietenia este bazata pe sprijinul reciproc.

Pesti

O zi proasta, una buna. Cam asta este saptamana aceasta. Acum primesti o veste foarte buna, iar maine te poti astepta la un esec.

Berbec

Te-ai invatat cu reusitele si nici nu iei in calcul varianta unui insucces. Incearca sa cobori cu picioarele pe pamant si sa fii atent la toate semnalele.

Taur

Vorbesti cu cineva drag despre o chestiune personala si astepti un sfat. Acesta nu ti-l poate oferi, deoarece nu vrea sa te influenteze. In loc sa apreciezi, te superi si il condamni.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic