Horoscop: 29 mai 2017

Luni, 29 Mai 2017, ora 06:47
6606 citiri
Horoscop: 29 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Incearca sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata decat de obicei. Aminteste-ti ca trebuie sa iti hranesti relatia cu gesturi romantice. Pretuieste-l pe cel drag si arata-i tot timpul ceea ce simti.

Rac

Simti nevoia de aventura in aceasta perioada si accepti orice invitatie pe care o primesti, oricat de riscant ar fi lucrul pe care urmeaza sa il faci. Va fi o zi plina de satisfactii si idei pentru petrecerea minivacantei care se apropie.

Leu

Ai o stare de spirit senzationala. Inca de la prima ora te trezesti cu zambetul pe buze si asa o vei si termina. Energia ta pozitiva o sa ii molipseasca chiar si pe cei mai ursuzi oameni pe care ii intalnesti. Astrele iti sunt favorabile in privinta banilor.

Fecioara

Desi totul merge ca pe roate in relatia ta, ceva nu iti convine. Sapi adanc pentru a gasi ceva. Ar trebui sa te bucuri de prezent si sa nu incerci sa gasesti ceva ce nu exista. Esti degeaba suspicios si iti pui in pericol linistea.

Balanta

Ai devenit constient de propria forta si rezistenta, asa ca acum refuzi ceva ce te poate forta sa iti depasesti limitele. Iei decizia aceasta pentru ca rezultatul nu este unul pe care sa ti-l doresti foarte mult. Vei interactiona mai greu cu oamenii din familie.

Scorpion

In interiorul tau se da o lupta intre dorinta si ratiune. Ai vrea sa faci ceva, desi esti constient ca nu este potrivit pentru tine, dar inima te indeamna sa accepti. Planeta iubirii nu te va ajuta nici ea prea mult, ci te va bulversa si mai rau.

Sagetator

Partenerul de viata este foarte iubitor, romantic, atent in aceasta perioada si nu ai de ce sa te plangi in privinta relatiei. In schimb, la birou va fi destul de multa agitatie, pentru ca urmeaza sa predai un proiect si trebuie sa te pregatesti.

Capricorn

Ai momente in care simti ca cel drag este mai fascinat de cer sau de ceva ce vede in jurul sau decat de tine si crezi ca esti in pericol. Tocmai de aceea faci ceva pentru a va reconecta. Nu este ceva ce te caracterizeaza si tocmai de aceea succesul este garantat.

Varsator

Daca esti in cautarea unui partener de viata, nu te arunca de la inceput in ceva ce nu este sigur. Nu iti deschide sufletul din prima, ci testeaza terenul. In schimb, varsatorii implicati in relatii serioase se gandesc serios sa faca urmatorul pas.

Pesti

Desi nu te caracterizeaza, in aceasta perioada esti foarte vorbaret si dai detalii despre viata personala unor oameni cu care pana acum erai distant. Dupa-amiaza ai programata o intalnire cu un scop precis si te pregatesti intens pentru aceasta.

Berbec

Primesti foarte multa atentie de la admiratori, semn ca schimbarea de look facuta a fost de bun augur. Cei singuri pot merge chiar mai departe pe acest drum. Familia si prietenii te ajuta sa scapi de anumite indoieli in privinta unor alegeri de viitor. Nu te implica in investitii financiare importante, pentru ca astrele nu au semne bune cu privire la acestea.

Taur

Surprinde-l pe cel drag cu un gest romantic sau cu ceva ce isi doreste de multa vreme. Atat tu, cat si el sunteti foarte prinsi la locul de munca. Orele de acasa trebuie sa fie rezervate pentru voi si cei dragi. Nu zabovi prea mult prin magazine, pentru ca situatia financiara nu iti permite cheltuieli prea mari.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 29 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic