Horoscop: 29 martie 2011

Marti, 29 Martie 2011, ora 07:11
2908 citiri
Horoscop: 29 martie 2011
Foto: Ziare.com

Berbec

Proiectul ce trebuia predat astazi nu este gata si intri in criza de timp. Dupa ce explici motivele intarzierii vei primi cateva ore in plus pentru a pune totul la punct. Profita de momentele acestea si lucreaza doar la ceea ce trebuie fara sa pierzi timpul in pauze.

Taur

O persoana mai mica decat tine iti cere ajutorul si desi nu dispui de momente libere incerci sa o ajuti. Te vei simti bine sufleteste, insa pe seara o sa realizezi ca ai uitat sa faci ceva important pentru partenerul de viata si uite asa o sa intri in necazuri.

Gemeni

Sprijinul oferit celor din jur nu este intotdeauna ceva de bine si se poate intoarce impotriva ta. De data aceasta, binele facut te-a costat mult prea mult si esti convins ca data viitoare sa nu mai renunti la tine pentru a face bine.

Rac

Ai parte de un moment cel putin ciudat la locul de munca si nu esti sigur de cum trebuie sa reactionezi. Taci si vezi cum primesc cei din jur vestile si abia apoi ia atitudine, pentru a nu risca sa starnesti o adevarata revolta.

Leu

Apar unele discutii la birou intre superiorii tai si desi acestea nu te afecteaza direct te simti putin ciudat cand observi ca oamenii de langa tine sunt nemultumiti. Desi ai vrea sa spui ceea ce crezi, incearca sa nu faci asta si sa iti vezi de munca ta pentru a nu intra in atentia cui nu trebuie.

Fecioara

Ideile tale despre viata si obicetivele propuse iti sunt date peste cap din cauza unui eveniment personal. Iti dai seama ca tot ceea credeai ca te multumeste nu mai este de ajuns si ca trebuie sa iti schimbi planurile de viitor.

Balanta

Schimbarile de la locul de munca te dau peste cap si te simti foarte obosit. Simti nevoia sa iei o pauza si chiar te gandesti serios la varianta unui concediu, desi pastrai zilele libere pentru vara.

Scorpion

Nu ai avut parte de o perioada buna la locul de munca si situatia incepe sa te deranjeze foarte mult. Poate este timpul sa mergi mai departe si sa renunti la acest job. Fii atent la toate ofertele primite si nu spune nu inainte sa citesti sau sa afli tot.

Sagetator

Oricat de mult ai vrea sa indepartezi din viata ta o persoana care iti face mai mult rau decat bine, dupa ce te gandesti foarte bine o sa realizezi ca nu ai cum sa o faci fara sa ii faci rau si iei decizia sa renunti la demersul tau, dar sa ii dai cateva semne ca sa inteleaga ca te deranjeaza.

Capricorn

Se apropie un eveniment important in familia ta si trebuie sa te asiguri ca ii rezervi timpul necesar pentru a nu incurca planurile celor dragi. De asemenea, pregateste-te foarte bine pentru sedinta de la locul de munca, deoarece conteaza foarte mult pentru viitorul tau.

Varsator

Nu lasa problemele personale sa se amestece in viata profesionala, altfel risti sa ii deranjezi pe sefi. De exemplu, daca vei sta toata ziua sa vorbesti la telefonul personal, este posibil ca sefii sa te taxeze si apoi sa te intrebi cu ce ai gresit.

Pesti

Ti-ai pus ambitia cu persoana nepotrivita de la locul de la birou si acum ca lucrurile nu au iesit cum ai fi vrut tu esti nemultumit. Poate pretentiile tale au fost exagerate.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic