Horoscop: 29 martie 2012

Joi, 29 Martie 2012, ora 07:14
3228 citiri
Horoscop: 29 martie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Nu te lasa doborat de vorbele rautacioase ale unor colegi care te invidiaza pentru reusitele profesionale. Calmeaza-te si incearca sa faci un plan "de atac". Abia apoi poti sa faci ceva in acest sens. Nu lua o decizie la cald.

Taur

Responsabilitatea linistii familiei este in mainile tale. Trebuie sa faci ceva ca sa te asiguri ca cei dragi nu vor avea de suferit. Asta presupune ca trebuie sa te astepti la un sacrificiu.

Gemeni

Toti cunoscutii au probleme, insa ai impresia ca nu se pot compara cu alte tale. In ultima vreme te-au acaparat grijile si crezi ca nu poti sa iesi la lumina. Cu ajutorul unei rude vei reusi sa te simti mai bine.

Rac

Uneori astepti prea multe de la altii. Acum iti dai seama ca singurul pe care te poti baza 100% esti chiar tu si nu soliciti nimic nimanui. O sa ai parte de o reusita si asta iti ofera o mare incredere in tine.

Leu

O dieta ceva mai sanatoasa este o alegere buna in aceasta perioada pentru ca trecerea de la programul de iarna la cel de vara isi spune cuvantul. Si sportul ar fi binevenit.

Fecioara

O zi deosebita din punct de vedere al carierei. Este posibil sa semnezi un contract ce te va avantaja si te va face sa iti schimbi programul pentru un timp. Desi iti place sa stii ceea ce urmeaza, acum esti incantat de lucrurile care te surprind.

Balanta

O sa stai cam toata ziua pe drumuri. Dupa ce ziua vei avea de alergat pentru locul de munca, seara o sa te intalnesti cu foarte multi prieteni si o sa ajungi destul de tarziu acasa.

Scorpion

Te nemultumeste ceva si nu este un moment tocmai bun sa reactionezi pentru ca nervii iti sunt intinsi la maximum. O persoana concilianta va interveni pentru a te face sa intelegi mult mai repede ce se intampla cu cei din jur pentru a nu ajunge sa te certi cu ei.

Sagetator

Incearca sa stai departe de activitatile fizice pentru a nu depune efort deoarece organismul nu iti permite asa ceva in perioada asta. Limiteaza-te la simple plimbari daca tot vrei sa iesi din casa.

Capricorn

O ruda mai in varsta ca tine iti solicita o favoare. Problema este ca nu stie sa faca deosebirea intre a face o favoare si a ramane dator vandut altcuiva pentru a o ajuta si se supara ca nu reusesti. Seara o sa se linisteasca si va intelege ca a exagerat.

Varsator

Esti pasionat de cultura sau arta, iar astazi o sa faci ceva ce are legatura cu acestea. Cel mai probabil o sa faci totul alaturi de partenerul de viata.

Pesti

Astazi reusesti sa ii enervezi pe toti cei cu care intri in legatura. Atitudinea ta negativista o sa te faca sa pari ca esti un om care spune "nu" inainte de a sta sa asculte ce au de spus cei din jur. Daca nu iti revizuiesti comportamentul, asteapta-te la o furtuna in viata ta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic