Horoscop: 29 martie 2013

Vineri, 29 Martie 2013, ora 07:07
3474 citiri
Horoscop: 29 martie 2013
Foto: Ziare.com

Berbec

Multa zarva in jurul tau, insa reusesti sa te detasezi si sa iti vezi de treaba ta. O sa afli cat de bine ai actionat abia cand o persoana cu o functie importanta va veni sa faca ordine in birou. O sa fii remarcat ca nu te-ai implicat in ceea ce au facut colegii tai.

Taur

O sa muncesti mult astazi pentru a te asigura ca proiectul tau va fi incununat de succes. Este de admirat ambitia ta, insa nu te epuiza, deoarece partenerul se bazeaza pe tine sa il ajuti cu ceva diseara.

Gemeni

Nu reusesti sa faci ceva ce iti doreai de mult timp si ies la suprafata anumite frustrari. Ca sa eviti un scandal in familie tine-ti nervii in frau. Daca nu iti folosesti cuvintele asa cum trebuie, o sa jignesti pe cineva.

Rac

Acum culegi roadele a ceea ce ai semanat la inceputul anului. Poate fi vorba despre suma cu ajutorul careia iti poti indeplini un vis mai vechi.

Leu

Este ultima zi lucratoare si ar trebui sa fii fericit, insa te ingrijoreaza ceva legat de locul de munca si nu te poti destinde. Abia seara, cand ajungi acasa, o sa fii mai relaxat.

Fecioara

Ai avut cateva probleme de sanatate si din cauza aceasta nu ai putut onora invitatia unor prieteni. Acum recuperezi timpul pierdut si incerci sa te intalnesti cu cat mai multi oameni dragi.

Balanta

Daca ai o afacere, astazi sunt sanse sa te extinzi. Totusi, ai grija la cel ce vrea sa iti devina partener. Daca iti permiti, nu te complica implicand un strain in treburile tale.

Scorpion

Zi de zi apare cate ceva care te impiedica sa ajungi acolo unde intentionezi de ceva vreme. Acum faci orice ar putea sa intervina intre tine si atingerea scopului. Te dedici in totalitate acestui lucru.

Sagetator

Ai facut o impresie buna la locul de munca si incepi sa observi anumite schimbari. Te bucura enorm sa vezi ca efortul iti este rasplatit.

Capricorn

Simti ca ceva te impiedica sa respiri. Calmeaza-te. Sunt doar emotii, pentru ca urmeaza sa primesti un raspuns de care depinde ceva important pentru tine.

Varsator

Ai o multime de idei, insa nu vrei sa le expui public pana cand nu esti sigur ca ai sanse sa fii sustinut. Pe la amiaza cineva se arata interesat de propunerile tale si prinzi curaj.

Pesti

Descoperi ceva ce ti se pare uimitor si vrei sa afle si altii. Asa ca toata ziua o sa dai telefoane si o sa stai la discutii cu prietenii si familia. Ai grija sa nu deranjezi pe cineva de la munca cu atata galagie.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic martie 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic